Végleges a Rock On! Fest programja – Crossholder dalokkal jön a Rebel

Print Friendly, PDF & Email

2014. Sze 1, 12:49 :

Véglegessé vált a Rock On! Fest programja. A szeptember 5-7. között, a Népligetben megrendezésre kerülő ingyenes fesztivál ismert magyar rock és metalzenekarokkal, 20. jubileumot ünneplő Omen és Nevergreen zenekarral, Tankcsapda dedikálással és tehetségkutatóval is készül az ősz első hétvégéjére. A kezdő napon 14 órakor az IN-Dock zenekarral indul a program, őket a Cherokee követi, majd utána kerül sor a Tankcsapda könyv dedikálására és a könyvben szereplő zenészekkel való találkozásra. 18 órától Holtidő, Alcohol, Benzin a sorrend, majd az első napot az Aurora koncertje zárja. Szombat délelőtt tehetségkutatóval indul a Rock On! Fest programja, majd 13 órakor a  Dreamless nyitja a koncertprogramot. Utánuk a Words of Blood, a Twister, a Noa Rock, a Krízis, a Tűzmadár és az Akela koncertjére bulizhatnak a rockerek. A második napot az Omen koncertje zárja, mely egy jubileumi nagykoncert lesz, a Jelek című lemez megjelenésének 20. évfordulójának tiszteletére.

Vasárnap a tehetségkutatót az eredményhirdetés követi, majd 12:10-től egy fiatal csapattal az Irroganttal indul a délután. Őket a bugZ, a Bermuda Rock BanD, a Cool Head Klan és a Hungarica követi majd. 17:50-től a Szaládi Karcsi, a Crossholder zenekar alapítójának zenekara, a Rebel lép a színpadra, és elhangzik majd néhány ismert és kedvelt Crossholder dal is. 19:10-től az Action zúz a színpadon, majd a nap zárásaként a Nevergreen 20 éves jubileumi nagykoncertje következik.

Reméljük, az időjárás is kegyes lesz hozzánk, és minél többen tudunk majd az első őszi hétvégén a Népligetben bulizni.

https://www.facebook.com/events/710035282408897/721359384609820/

Ezt a cikket eddig 206 alkalommal tekintették meg.

Szólj hozzá!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..