Hírek

VI. Zorall Sörolimpia – Már csak 7 hónap!

Bizony-bizony, már indulhat is a visszaszámlálás. Hét hónap persze nem kevés, és nem hülyültünk mi sem meg, de hát mindenki várja a nyarat. Nem is akármilyet! Egy igazi Zorall.. akarom mondani rock n’ roll nyaralást. Hiszen a Zorall zenekar legénysége az elmúlt évek frenetikus sikerei okán, idén sem egyedül megy nyaralni. Hanem? Egy rakat zenekarral, és mindenkivel még aki velük tart. Elférünk a Balaton parton. Nem hangzik rosszul mi?

A hangulat garantált, a jó időt mi visszük. Készülj úgy, hogy augusztus 17.-re be legyél pakolva! Ízelítőnek pedig már egy palackpostában ki is horgásztuk a Balaton jégtáblái közül az első fellépők nevét.

A már “szokásosnak” számító Zorall és Rock ‘n Roll Swindle mellett idén nyáron ők már biztos, hogy velünk buliznak: Depresszióék, a Rómeó Vérzik zenekar, a Blues Company, Partyzan, a Fight Club csapata, valamint az Edda Művek (melyhez kötődve egy Kun Peti emlékkiállításnak ad helyet majd a fesztivál, a zenész halálának 20. évfordulóján fejet hajtva).

Végül, de nem utolsó sorban igazi meglepetés lesz az idei nyáron, hogy az eddig évről-évre csak magyar zenekarokat felsorakoztató 3 napos rendezvényre most végre a messzi északról is érkeznek versenyzők, egy nem is akármilyen viking metálbanda, a Magyarországon immáron negyedszer fellépő, magyar származású dobossal rendelkező svéd The Embodied zenekar, akik a 2011-es év egyik legjobb debütalbuma díjjal dicsekedhetnek.

De ne szaladjunk ennyire előre.. További infók, fellépők, és programok hamarosan!
Addig is tartsd nyitva a szemed, söröspoharakat az égnek, augusztusban rock! A parton találkozunk!

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek