Hírek

VIII. Zorall Sörolimpia – Közeleg az év legzorallabb bulija!

Idén újra az alsóörsi Európa Kempingben, de a megszokottól eltérően egy héttel később, azaz augusztus 27-29. között kerül megrendezésre a Zorall Sörolimpia.

A főzenekarok között olyan nevek szerepelnek, mint a platinalemezes Ossian, sokak kedvence, az Edda, idén újra fellép a Junkies és a Lord, Felvidékről jön a Rómeó Vérzik, és nem maradhatott ki a programból a Kalapács, az Action és a Wisdom sem. Itt követi majd el következő csapását a Sing Sing, idén először lép fel a Kowalsky meg a Vega és a Triász, és természetesen elmaradhatatlan program lesz, a többszörös aranylemezes Zorall fellépése is.

A kisszínpad fellépői között is szép számmal találhatunk ismert zenekarokat, hiszen idén először a fellépők sorát erősíti a Fonogram díjra jelölt Asphalt Horsemen, nekünk zenél majd az Alcohol és a Stress, a nemrégiben második lemezével előrukkoló Cherokee és az idén 10 éves Invader is.

A Noa Rock akárhol jár, sikeres koncerteket ad, így ők sem maradhattak ki a programból, és az idei év nagy visszatérője, az October is a programban szerepel.

Természetesen ismét lesz Pulzus tehetségkutató, Bitang vádli bringatúra, Bazi Nagy Zorall lagzi, Zorall focikupa, és a családosokat gyermekprogramok várják majd.

A hetijegy 7900 forint lesz, mely magában foglalja a kemping használatot és jár hozzá egy példány a Zorall hamarosan megjelenő új lemezéből, a ZOR ALL BUMM CD-ből. A napijegy 3000 forint lesz.

Elővételben itt lehet a bérletet megvásárolni: http://broadway.hu/viii-zorall-sorolimpia

Az esemény pedig itt található: https://www.facebook.com/events/1519015878349757/

Kapcsolódó cikkek

VIII. Zorall Sörolimpia – Teljes a fellépők listája!

KMZ

VIII. Zorall Sörolimpia, Alsóörs – Kérj akciós jegyet a Jézuskától!

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek