Hírek

Viranesir – „Raping Lesbians For Freedom”

VIRANESIR egy kísérleti zenei projekt melyet Emir Toğrul (YAYLA) alapított. Az eredetileg a „Drink From The Fountain Of Uncertainty” film kitalált főszereplőjéről szóló projekt most fogja kiadni harmadik albumát, a „Raping Lesbians For Freedom”-ot a Merdumgiriz Records-on keresztül 2015. július 28-án.

A 49 perces, Merdümgirizzel és Ruhannal felvett album egy nyers, lendületes utazás ennek a három szabadságharcosnak az elméjében. A zene szélsőségesen melankolikus dallamokból, vad blastbeatekből és veszedelmes torzításokból építkezik. Mégis megtalálhatóak a női és férfi vokálrészek, a lassú törések és a tiszta gitárrészek és szólók. A szöveg Ruhanathanas inspiráló kijelentése, az „a politikai korrektség európai szűklátókörűség” után azonnal improvizál. Nem csak a véreskezű társadalomnak a szociális kommentárja, de egyben bújtatott terápia.

Ahogy a YAYLA esetén is, Emir Toğrul kézzel készíti az összes „Raping Feminists For Freedom” CD-t; ő készíti a CD grafikát, helyezi a borítókat a tokba és tartókba, mondhatni mindent ő csinál az alapoktól. Minden jelenlegi és jövendőbeli ajándéktárgy is a készítő kezei közül való; egész addig nincs limitálva a „Raping Feminists For Freedom” CD amíg ez az ember él. Toğrul egyben társtulajdonosa a Merdumgiriznek.

Albumstream és letöltés: http://merdumgiriz.org/RAPEPROMO.html

Tracklist:

1. Heil Hitler!
2. Don’t Be A Fascist And Tell Us What To Do
3. I Only Like Jews When They Kill Muslims
4. Horny Priests
5. Rape Feminists With Your Words
6. Child Porn Is Sublimated High Art
7. Fuck Your Parents, Kill Them, Cook Them Up and Eat Them
8. I Only Like Gays When They Scream Like The Opposite Sex As I Rape Them
9. Intolerant National Imperialist Racist Hate Metal Therapist The RAPIST

Facebook: https://www.facebook.com/viranesir
Bandcamp: http://viranesir.bandcamp.com/

Kapcsolódó cikkek

Hot News: Fountain Of Uncertainty by Turkish Dark Metal Act Viranesir is to be released June 21st through Merdumgiriz Records

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek