Hírek

Visigoth – „The Revenant King” debüt megjelenés január 23-án

Mikor az istenek hagyományos és igaz metált kívántak, VISIGOTH válaszolt. 2010 volt, mikor Jake Rogers összefonta bárd tehetségét Lee Campana hat-húros mágiájával, ezzel tisztelegve a heavy metál ősi hangzása előtt. Így született meg a „Vengeance” demó.

Elkészülte megrengette Salt Lake City undergroundjának sótól kopár pusztáit, felkeltve hatalmas zenei erők figyelmét. Jamison Palmer vállára vetette óriási pallosát és átkelt ezen a barátságtalan világon, havat és jeget taposva, hogy lélektépő riff tudását adhassa a légiónak. Hamarosan csatlakozott hozzá a misztikus basszus ütemek mágusa, Matt Brotherton és a végnélküli viharos ostromgép, Mikey Treseder dühös dobolása. Együtt úgy lettek ismertek, mint VISIGOTH.

Így keltek át Salt Lake völgyén azzal a szándékkal, hogy felszabadítsák szövetségeseiket a valódi metál ellenségei alól. Mindaz ki hallotta büszke riffjeiket, perzselő leadjüket és ragályos kórusaikat azonnal csatlakozott az Iron Brotherhood súlyosságának hívőseregletéhez. Megszámlálhatatlan véres csata után a banda összeállt, hogy felvegye „Final Spell” EP-jét 2012-ben, örökké megpecsételve eme ősi és boszorkányos rítusok szövetségét.

VISIGOTH heavy metálja a kőkemény riffek és erőteljes vokálok aranykorába nyúlik vissza. Emléket állítanak az acél titánjai előtt akik nyomot hagytak a műfaj történelmében földrengető hangjukkal mély tisztelettel adózva a gyökereknek. A banda túllép holmi imitáción, létrehozva imádott saját zenei stílusukat a műfajban. VISIGOTH világában nincsen cicoma, nincsenek trükkök; csak a heavy metál van.

A banda heavy metálja tökéletesen illik a Metal Blade Records-hoz, aki betoborozta a bandát debüt nagylemezére. A szerződés után VISIGOTH felvette a „The Revenant King”-et, melynek hangmérnöki, mixelési és produceri munkáit Andy Patterson végezte a Boar’s Next stúdióban. Alan Douches masterelt a West Westside-ban, mely végeredménye igazi képviselője a valódi metálnak. Bemutatásra került a borító, tracklist és az első single. Az alábbi linken előrendelhetitek az albumot valamint meghallgathatjátok a „Dungeon Master”-t: metalblade.com/visigoth

The Revenant King” tracklist:
1. The Revenant King
2. Dungeon Master
3. Mammoth Rider
4. Blood Sacrifice
5. Iron Brotherhood
6. Necropolis
7. Vengeance
8. Creature of Desire
9. From the Arcane Mists of Prophecy

https://www.facebook.com/visigothofficial
http://www.metalblade.com/visigoth

Kapcsolódó cikkek

KME videók: Riti Occulti, Spock’s Beard, Hatesphere, Visigoth, Shattered Sun, Revocation, Enforcer

KMZ

Visigoth – Új dal debüt a Rock Hard Germany-n

KMZ

Visigoth „Dungeon Master” single közelgő Metal Blade Records debütjükről

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek