Hírek

Visigoth – Új dal debüt a Rock Hard Germany-n

Utah heavy metál bandája, VISIGOTH most január 23-án kiadja „The Revenant King” című debütalbumát a Metal Blade Records-on. Ennek alkalmából a banda bemutatja harmadik ajándékát az új kiadványról. A „From Arcane Mists Of Prophecy” 10 perces eposzát meghallgathatjátok exkluzív a Rock Hard Germany oldalán.

VISIGOTH heavy metálja a kőkemény riffek és erőteljes vokálok aranykorába nyúlik vissza. Emléket állítanak az acél titánjai előtt akik nyomot hagytak a műfaj történelmében földrengető hangjukkal mély tisztelettel adózva a gyökereknek. A banda túllép holmi imitáción, létrehozva imádott saját zenei stílusukat a műfajban. VISIGOTH világában nincsen cicoma, nincsenek trükkök; csak a heavy metál van.

A banda heavy metálja tökéletesen illik a Metal Blade Records-hoz, aki betoborozta a bandát. A szerződés után VISIGOTH felvette a „The Revenant King”-et, melynek hangmérnöki, mixelési és produceri munkáit Andy Patterson végezte a Boar’s Next stúdióban. Alan Douches masterelt a West Westside-ban, mely végeredménye igazi képviselője a valódi metálnak.

Az album előrendelhető itt: metalblade.com/visigoth

Címdal stream ITT

https://www.facebook.com/visigothofficial
http://www.metalblade.com/visigoth

Kapcsolódó cikkek

KME videók: Riti Occulti, Spock’s Beard, Hatesphere, Visigoth, Shattered Sun, Revocation, Enforcer

KMZ

Visigoth – „The Revenant King” debüt megjelenés január 23-án

KMZ

Visigoth „Dungeon Master” single közelgő Metal Blade Records debütjükről

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek