Hírek

Visszatérő koncert: ismét színpadon a Project for a Better Dream

Project for a Better Dream az őszre is nagy dobással készül: a srácok ezúttal visszatérő koncertet adnak a Dürer Kertben szeptember 8-án este 19 órától.

Alig több, mint egy hét múlva felcsendülnek a PfaBD legújabb dalai a Dürer Kertben, ugyanis a zenekar majdnem hat év kihagyás után visszatérő koncertet ad a régi és az új rajongók számára. Az esemény 2022. szeptember 8-án kerül megrendezésre.

Kenesei Kristóf, a zenekar dobosa várakozással beszélt a visszatérő koncertről: „Nagyon izgatottak vagyunk a koncert miatt, mivel évek óta nem álltunk színpadon. Őszintén megvallom, hogy kicsit hiányzik is, és ezt mindannyiunk nevében mondhatom. Jó lesz viszont látni majd a régi arcokat, de reméljük, lesznek újak is!”

A koncert egyben az idén februárban megjelent EP debütáló eseménye is lesz: elsőként lesznek hallhatóak élőben az Ascension című kislemez számai, amelyeket már az új énekes, Lugosi Gergely „G” szövegezett.

„Ez lesz az első közös koncertünk a srácokkal, mióta a zenekar tagja vagyok, ezért engem is várakozással tölt el a közelgő esemény. Biztosan hatalmas buli lesz, és annyit talán elárulhatok, hogy idén ősszel nem ez lesz az utolsó ilyen alkalom!” – mondta Lugosi Gergely „G”, a PfaBD énekese.

Az eseményt a Chinese Boxing zenekar nyitja, akiknek ez lesz az első fellépésünk a megalakulásuk óta. Utánuk a modern metált képviselő FLOUT, majd a Before the Last Breath zenekar következik, akik a hazai underground színtér ismert bandáinak (Dawncore, Penalty Kick, Fallen Into Ashes, Zero Tolerance, Blood Is Fire, Nadir) tagjaiból álltak össze egy új és ütős csapattá. Végül a Project for a Better Dream zárja az estét a visszatérő koncertjével, tehát mindenképp érdemes lesz eljönni, mert sok izgalmat tartogat majd az esemény.
 
kapunyitás 18:30-kor lesz, jegyet elővételben és a helyszínen is lehet venni.

Program:
19:00 – Chinese Boxing
19:45 – FLOUT
20:30 – Before The Last Breath
21:30 – Project for a Better Dream

Jegyelővétel: http://www.tixa.hu/pfabd-durer

Kapcsolódó cikkek

Mesterséges intelligenciával erősít legújabb klipjében a Project for a Better Dream

KMZ

Project for a Better Dream, Flout, Before The Last Breath – még egyszer nem fogunk visszatérni, inkább itt maradunk

KMZ

Project for a Better Dream – itt a tavasz, friss tartalommal készül a magyar metalcore zenekar

KMZ

Megérkezett az idei év nagy dobása, az Ascension!

KMZ

Itt a Prometheus – megjelent a Project for a Better Dream új klipje!

KMZ

Rebirth után Ascension: Új lemezzel tér vissza a Project for a Better Dream

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek