Hírek

VOLT Fesztivál – Indul a Nagy Teqball Bajnokság

Világpremier a VOLTon: először a földgolyón a soproni VOLT fesztivál ad helyet egy magyar világszabadalom, a lábteniszt és az asztaliteniszt ötvöző zseniális találmány, a Teqball bajnokságának. A Telekom-Teqball a VOLTtól a STRAND fesztiválig végigvonul a fontosabb nyári zenei rendezvényeken, majd a mindent eldöntő finálénak az Akvárium Klub ad helyet, szeptemberben.

Míg a világ futballszerető közönsége a világbajnokság meccseit kíséri figyelemmel, egy vadonatúj magyar talámány indul nemzetközi hódító útjára a VOLTon, a Telekom Szurkolói Arénában. A Teqball egy forradalmian új, magyar világszabadalom, a lábteniszt és az asztaliteniszt ötvöző zseniális találmány. A Teqball létrehozásával az ötletgazdák és a fejlesztők célja egyértelműen az volt, hogy a világ legnépszerűbb sportágának, a labdarúgásnak egy új formáját tegyék elérhetővé minden, sportolásra alkalmas helyszínen Azok számára alkották, akik szeretik a labdarúgást, a versengést és a szórakozást.

Az első, Telekom-Teqball bajnokságon páros és egyéni versenyek követik egymást, s naponta hirdetnek mindkettőben győzteseket. A bajnokság a VOLT után a Balaton Soundon folytatódik, s tart több rendezvényen át a STRAND fesztiválig. A mindent eldöntő döntő pedig szeptemberben, a budapesti Akvárium Klubban lesz.

http://www.sziget.hu/volt

Kapcsolódó cikkek

VOLT Fesztivál 2014 – Koncertbeszámoló

Darkjedi

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek