Hírek

Voodoo Hill – Waterfall

Az olasz gitáros, Dario Mollo keményen dolgozik a régóta várt harmadik, „Waterfall” című VOODOO HILL album végső simításain. A VOODOO HILL egy közös projekt az olasz zenész és a legendás énekes/basszusgitáros Glenn Hughes között. Az új album lesz az első rock kiadvány Glenntől a rövid életű California Breed nevű power trió feloszlása óta.

Az új album zenei iránya stabilan a hard rockra épül pár erősen dallamos résszel és változatos behatásokkal, melyek a klasszikus Deep Purple/Rainbow és Led Zeppelin Officialtől egészen Van Halenig terjednek. Dario Mollo a következőket mondta: “Nagyon sok munkát fektettem ebbe az albumba, bár Glenn is rengeteget segített nekem építő jellegű javaslatok formájában.

Glenn pazar munkát végzett a dalszerzésben/előadásban, és még sosem hallottam őt ilyen elégedettnek a végeredménnyel kapcsolatban! Úgy vélem, ez a közös album illik legjobban az énekstílusához, a végén pedig egy igazi csapatmunka lett belőle. Maestro Dario Patti szintén fantasztikus munkát végzett a zenekari részek levezénylésében két számban. Minden egyes alkalommal, amikor meghallgatom az albumot, egy buta kis mosoly fut végig az arcomon, és már alig várom, hogy az emberek mit fognak szólni hozzá!

A taglistát kiegészítő zenészek között ott van Andrea Maiellano basszusgitáros, Riccardo Vruna és Vladimir Ruzicic Kebac dobos és Dario Patti billentyűs-basszusgitáros. A Frontiers Music Srl a “Waterfall” kiadását 2015 szeptemberére tervezi – további részletek hamarosan!

Kapcsolódó cikkek

Voodoo Hill októberben új albummal tér vissza a Frontiers kiadó által

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek