Hírek

Wacken fesztivál hírek!

Idén 22. alkalommal ismét megrendezik az észak-németországi Wackenben a kultikus Wacken Open Air fesztivált! A jegyek már elővételben elfogytak, néhány helyen azonban még lehet vásárolni! Idén is indul busz hazánkból a fesztiválra, ahol szervezett keretek között egy igazi metalos utazásban lehet része mindenkinek.

A fesztiválról szerintem már mindenki hallott, aki járatosabb az underground metal körökben, számtalan remek zenekar lép fel a fesztivál négy napja alatt, most már rendszerint, több mint 80000-res közönség előtt. Számtalan újjáalakuló vagy egyszeri, megismételhetetlen shownak adott otthont, idén sem lesz ez másként.

A Night To Remember fantázianévre keresztelt csütörtöki program is már kellően megadja az alaphangot az egéssz fesztiválhoz. Fellép majd Ozzy és a németek két igazi sztárbandája: a Blind Guardian és a Helloween!

A maradék két napra is rengeteg csemegét kapunk, érinti a fesztivált a Judas Priest utolsó világ körüli turnéja, fellép a Kyuss lives, a Avantasia Michael Kiskével, az Iced Earth utolsó koncertje Matt Barlow énekessel, tiszteletét teszi Lemmy a Motörheaddel. A thrash szerelmeseinek igazi csemege lehet a Sodom, a Kreator és a Sepultura koncertje! A modernebb zenék kedvelői sem unatkozhatnak, hiszen fellép többek között a Trivium, a Heaven Shall Burn és az As I Lay Dying is.

Persze a zenés programokon kívül is sokminden más vár a látogatókra: lesz viking csata, tüzes show, a szokásosnak mondható vizespóló verseny, focikupa és számtalan egyéb program is!

www.wacken.com
www.metaltix.com

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek