Hírek

Wallachia – Albumrészletek

WALLACHIA 2015-ben visszatér új albumával, melynek címe „Path Of Satya

2012-es „Shunya” kiadványuk után az új opusz tovább barangol azon a zenei úton, amire a kilencvenes évek közepén léptek, ahol az idők során olyan dinamikus metál bandává fejlődtek, mely nagy hangsúlyt fektet a hangulatra, melankóliára és a magasztos átvezetőkre.

Az új albumról Lars Stavdal így beszélt:

Ahogy a „Shunya” szimbolikus „semmi/üresség” jelentésével, az album akkori lelki állapotomat mutatta be, így van ez most is a „Path Of Satya”-val, melyet főleg 2012-2014 között írtunk. A „satya” szanszkritből lett lefordítva, jelentése „megváltoztathatatlan”, de lehet még értelmezni „abszolút igazság”-ként és „valóság”-ként.

Az igazság erény – ami szerint élhetünk és megkérdőjelezhetünk mindent, ami megpróbálja elhomályosítani és elferdíteni nézeteinket különféle hazugságokkal és képmutatásokkal, melyekből napjainkban túl sokat látunk. Legyen az vallási vagy politikai téma, vagy akár emberek, akik közel állnak hozzánk az életben. A „Path Of Satya” a válasz ezekre a buktatókra és azokra, akik félelmet hintenek közénk, így kaparintva meg az irányítást és létrehozva egy totalitariánus világnézetet. Az album a gondolat szabadságának képviselője, ami leleplezi mindazon vallási dogmákat, melyeknek a homokba temetve kellett volna maradniuk kétezer évvel ezelőtt.

Készüljetek egy masszív, nyers black metál albumra tele hangulattal és hátborzongató hangszereléssel, ahol hallható lesz ugyan az a csellós és hegedűs lány, Caroline és Anna, akiket már a „Shunya”-n is hallhattatok.

Az album 2015 ősszel/télen várható a Debemur Morty Productions-on keresztül.

https://www.facebook.com/wallachiaband

Kapcsolódó cikkek

Hot News: Wallachia – Album details unveiled + video trailer

KMZ

Hot News: Wallachia – Signs with Debemur Morti Productions

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek