Hírek

Whitesnake „Live in ’84 – Back to the Bone”

A Frontiers Music hamarosan kiadja WHITESNAKELive in ’84 – Back to the Bone” című kiadványát CD-n és DVD-n klasszikus, ritka előadásokkal, melyeket most először lehet megtekinteni.

Hogy megünnepeljék WHITESNAKE „Slide It In” platinalemezes albumának 30. évfordulóját, a Frontiers Music kiadja a „Live In ’84 – Back to the Bone” lemezt, mely teljességében mutatja meg a banda lenyűgöző felhozatalát attól a kiváló kezdettől, ahol Coverdale bejelentette vágyát, hogy a WHITESNAKE-et „megrázóbbá” tegye felvételen és színpadon is.

November 7-es európai és november 11-es észak-amerikai megjelenéssel a kiadvány DVD és delux CD/DVD formájában lesz elérhető.

WHITESNAKE vezetőjének és vokalistájának, David Coverdale magángyűjteményének audió- és videófelvételeiből és eddig sosem hallott demóiból szemezgetve a kiadvány nem mást ad, mint egy igen ritka gyűjteményt melyet a banda 83-84-es felállása ad elő. Olyanokat sorakoztat fel, mint Cozy Powell a dobok mögött (ex-Jeff Beck Group, Rainbow, MSG, későbbiekben Gary Moore és Black Sabbath), a különc gitáros John Sykes, akihez WHITESNAKE nem mást köt, mint egy egész nemzedéknyi hathúrost lélegzetelállító WHITESNAKE ’87’ albumon hallott előadása után, és a basszusgitáros tehetség Neil Murray.

Egyúttal videón és a bónusz CD-n megtekinthető egy kivételesen érzelmes tartalom, melyen a legendás billentyűs Jon Lord legutolsó műsorát adja WHITESNAKE-kel.

Nehéz szavakat találni, mikor belegondolok hogy annak a hihetetlen bandának a fele, aki eredetileg felvette a „Slide It In” albumot, elhunyt.” mondta Coverdale. „Rettentő nehéz kimondani: Cozy Powell… Mel Galley… Jon Lord… kiváló emberek és kiváló zenészek. Emlékük szívünkben és zenéjükben él tovább. Szavak nem tudják leírni mennyire hiányoznak… Várjatok csak amíg meghalljátok és meglátjátok őket zenélni, hisz csak ők tudják beleadni a tehetséges John Sykes tüzes gitárjátékát és Neil Murray végnélküli dallamos basszusrohamát.

Coverdale és Michael McIntyre átfésülte a világot, hogy megtalálja az 1984-es turné legjobb minőségű videó és audiófelvételeit. Ilyen gyöngyszemek között volt egy szet a „Super-Rock”-ról, amit az első japán rockfesztiválon vettek fel a Seibu Stadionban (Tokió) és egy felbecsülhetetlen videó Jon Lord utolsó WHITESNAKE fellépéséről, melyet élőben vettek fel Svédországban. „Mindent szeretettel és tisztelettel kezeltünk és nem kíméltünk semmilyen költséget a hangzás és képminőség feljavítására” mondta Coverdale, aki személyesen felügyelte a kiadványt.

Coverdale így zárja: „Ezeket az emlékeket örömmel osztom meg veletek ahogy előrehaladunk WHITESNAKE „Slide It In” albumának 30. évfordulójának ünneplésében.

Tracklist:

CD (csak kombókiadványban)
1. Gambler
2. Guilty Of Love
3. Love Ain’t No Stranger
4. Slow An’ Easy
5. Walking In The Shadow Of The Blues

6. Ready An’ Willing
7. Guitar Solo
8. Crying In The Rain
9. Soldier Of Fortune
10. Love Ain’t No Stranger
11. Ready An’ Willing
12. Slow An’ Easy

Bónusz dal – Jon Lord utolsó fellépése Whitesnake-kel (Medley)
13. Gambler (featuring Jon Lord)
14. Guilty of Love (featuring Jon Lord)
15. Love Ain’t No Stranger (featuring Jon Lord)
16. Ready an’ Willing (featuring Jon Lord)

DVD:
1. Gambler
2. Guilty of Love
3. Love Ain’t No Stranger
4. Ready an’ Willing
5. Slow an’ Easy
6. Crying in the Rain
7. Guitar Solo
8. Soldier of Fortune
9. Drum Solo
10. Ain’t No Love in the Heart of the City
11. Don’t Break My Heart Again

Bónusz dal – Jon Lord utolsó fellépése Whitesnake-kel (Medley)
12. Gambler (featuring Jon Lord)
13. Guilty of Love (featuring Jon Lord)
14. Love Ain’t No Stranger (featuring Jon Lord)
15. Ready an’ Willing (featuring Jon Lord)

DVD bónusz képtár – „Slide It In Slide Show” ritka, eddig nem látott képekkel – részletekkel David saját gyűjteményéből vett privát demóiból.

www.whitesnake.com
www.facebook.com/Whitesnake.official

Kapcsolódó cikkek

Hot News: Multi-platinum rock band Whitesnake to release new live 2-cd package: “Made in Britain – The World Record” due out july on Frontiers Records

KMZ

Hot News: Whitesnake – “Fool for Your Loving” Worldwide Premiere

KMZ

Whitesnake, Mobilmánia – Koncertbeszámoló

Verebelyi_Gabor

Whitesnake afterparty a PeCsa cafeban

KMZ

A Whitesnake Budapesten!

KMZ

WHITESNAKE – Forevermore

Darkjedi

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek