Hírek

Whitesnake – Live in 84 CD/DVD

Hogy megünnepeljék WHITESNAKESlide It In” platinalemezes albumának 30. évfordulóját, a Frontiers Music kiadja a „Live In ’84 – Back to the Bone” lemezt, mely teljességében mutatja meg a banda lenyűgöző felhozatalát attól a kiváló kezdettől, ahol Coverdale bejelentette vágyát, hogy a WHITESNAKE-et „megrázóbbá” tegye felvételen és színpadon is.

A delux CD/DVD és alap DVD verzió megrendelhető az alábbi linkeken:

http://geni.us/B2TBAMZCDVD

http://geni.us/B2TBAMZDVD

A CD és DVD kiadványon különféle audió és videófelvételeket, sosem hallott demókat és sosem látott fotókat tartalmaz WHITESNAKE lead énekesének, DAVID COVERDALE-nek a gyűjteményéből. A kiadványon igen ritka felvételek láthatók, melyeket a banda 83-84-es felállása ad elő. Olyanokat sorakoztat fel, mint Cozy Powell a dobok mögött (ex-Jeff Beck Group, Rainbow, MSG, későbbiekben Gary Moore és Black Sabbath), a különc gitáros John Sykes, akihez WHITESNAKE nem mást köt, mint egy egész nemzedéknyi hathúrost lélegzetelállító WHITESNAKE ’87’ albumon hallott előadása után, és a basszusgitáros tehetség Neil Murray.

Egyúttal videón és a bónusz CD-n megtekinthető egy kivételesen érzelmes tartalom, melyen a legendás billentyűs Jon Lord legutolsó műsorát adja WHITESNAKE-kel.

Nehéz szavakat találni, mikor belegondolok hogy annak a hihetetlen bandának a fele, aki eredetileg felvette a „Slide It In” albumot, elhunyt.” mondta Coverdale. „Rettentő nehéz kimondani: Cozy Powell… Mel Galley… Jon Lord… kiváló emberek és kiváló zenészek. Emlékük szívünkben és zenéjükben él tovább. Szavak nem tudják leírni mennyire hiányoznak… Várjatok csak amíg meghalljátok és meglátjátok őket zenélni, hisz csak ők tudják beleadni a tehetséges John Sykes tüzes gitárjátékát és Neil Murray végnélküli dallamos basszusrohamát.

Coverdale és koproducer Michael McIntyre átfésülte a világot, hogy megtalálja az 1984-es turné legjobb minőségű videó és audiófelvételeit. Ilyen gyöngyszemek között volt egy szet a „Super-Rock”-ról, amit az első japán rockfesztiválon vettek fel a Seibu Stadionban (Tokió) és egy felbecsülhetetlen videó Jon Lord utolsó WHITESNAKE fellépéséről, melyet élőben vettek fel Svédországban. „Mindent szeretettel és tisztelettel kezeltünk és nem kíméltünk semmilyen költséget a hangzás és képminőség feljavítására” mondta Coverdale, aki személyesen felügyelte a kiadványt.

Coverdale így zárja: „Ezeket az emlékeket örömmel osztom meg veletek ahogy előrehaladunk WHITESNAKE „Slide It In” albumának 30. évfordulójának ünneplésében.

„LIVE IN ’84 – BACK TO THE BONE” Amazon:
http://geni.us/B2TBAMZCDVD (CD/DVD)
http://geni.us/B2TBAMZDVD (DVD)

Tracklist:

CD (csak kombó kiadványban)
1. Gambler
2. Guilty Of Love
3. Love Ain’t No Stranger
4. Slow An’ Easy
5. Walking In The Shadow Of The Blues
6. Ready An’ Willing
7. Guitar Solo
8. Crying In The Rain
9. Soldier Of Fortune
10. Love Ain’t No Stranger
11. Ready An’ Willing
12. Slow An’ Easy

Bónusz dal – Jon Lord utolsó fellépése Whitesnake-kel (Medley)
13. Gambler (featuring Jon Lord)
14. Guilty of Love (featuring Jon Lord)
15. Love Ain’t No Stranger (featuring Jon Lord)
16. Ready an’ Willing (featuring Jon Lord)

DVD:
1. Gambler
2. Guilty of Love
3. Love Ain’t No Stranger
4. Ready an’ Willing
5. Slow an’ Easy
6. Crying in the Rain
7. Guitar Solo
8. Soldier of Fortune
9. Drum Solo
10. Ain’t No Love in the Heart of the City
11. Don’t Break My Heart Again

Bónusz dal – Jon Lord utolsó fellépése Whitesnake-kel (Medley)
12. Gambler (featuring Jon Lord)
13. Guilty of Love (featuring Jon Lord)
14. Love Ain’t No Stranger (featuring Jon Lord)
15. Ready an’ Willing (featuring Jon Lord)

DVD bónusz képtár – „Slide It In Slide Show” ritka, eddig nem látott képekkel – részletekkel David saját gyűjteményéből vett privát demóiból.

www.whitesnake.com
www.facebook.com/Whitesnake.official

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek