Wiegedood – A közelgő Consouling Sounds debüt album első száma meghallgatható a Cvlt Nation oldalán

Print Friendly, PDF & Email

2015. ápr 10, 4:41 :

Az olyan ismert belga metál és hardcore bandák, mint az AmenraHessian, Oathbreaker és a Rise And Fall tagjai által 2014-ben alapított Wiegedood nemrég leszerződött a Consouling Sounds (Amenra, Nadja, Snailking) kiadóval első teljes albumuk kiadására, melynek címe “De Doden Hebben Het Goed”.

A trió bepillantást enged a “De Doden Hebben Het Goed” albumba annak nyitószáma formájában, mely a “Svanesang” címet kapta, és online meghallgatható a Cvlt Nation jóvoltából ITT.

A “De Doden Hebben Het Goed” megjelenése LP/CD-n és digitális letöltésként május 8-ra várható, az előrendelés pedig a Consouling Sounds kiadón keresztül már lehetséges ezen a linken.

De Doden Hebben Het Goed számlista:

1. Svanesang
2. Kwaad Bloed
3. De Doden Hebben Het Goed
4. Onder Gaan

A bandát a Rise And Fall dobosa, Wim, az Oathbreaker gitárosa, Gilles Demolder valamint Amenra és a Hessianos Levy Seynaeve alkotja. A belga Wiegendood 2014-ben alakult azzal az egyszerű céllal, hogy intenzív és hangulatos black metált játszanak, mely az ádáz és ütős riffeket komor és sivár atmoszférával ötvözi az olyan általuk kedvelt francia black metál csapatok iránti tisztelet által ihletve, mint a Wolves In The Throne Room.
A Consouling Sounds által május 8-ra várható debütáló “De Doden Hebben Het Goed” album a megállíthatatlan súlyosság és a nyugtalanító, borús hangulat között ingázik, és biztosan az év egyik legtöbbet emlegetett black metál albuma lesz.

https://www.facebook.com/wiegedood

Ezt a cikket eddig 152 alkalommal tekintették meg.

Szólj hozzá!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..