Hírek

Wisdom – Nemzetkozi vizeken, tavaszi koncertek

3 fontos hírünk van jelenleg, melyeket szeretnénk megosztani Veletek.

Az egyik, hogy örömmel jelentjük, végre nemzetközi kiadóhoz kerültünk, méghozzá a NOISE ART RECORDS-hoz. Nem volt könnyű a döntés, mert a német AFM kiadótól is volt egy igen csábító ajánlatunk, de bizonyos okok miatt végül a Noise Art-tal írtunk alá.
Ezév augusztusában így világszerte megjelenhet a Judas lemezünk, és nem sokra rá tervezzük már a következőt is, melynek dalaival nagyon jól haladunk. A Judasról még annyit érdemes tudni, hogy rajta lesz a kislemezes All Alone dalunk NG által felénekelt verziója is, egy kis kuriózum gyanánt.

A másik, hogy ezzel egyidőben aláírtunk a ROCK THE NATION koncertszervező irodával is, mely elég sok neves bandát foglalkoztat, mint például Sabaton, Brainstorm, Exodus, Finntroll, Kreator, Korpiklaani. Jó kis turnékat várunk a megállapodástól.

A harmadik hírünk, hogy aki tavasszal szeretne látni minket, az SOPRONBAN és BUDAPESTEN teheti ezt meg. Sopronban a Rockfarsangon veszünk részt a Moby Dick, a Lord és a Beatrice társaságában, Budapesten pedig a Dalriada, a Sear Bliss és az Avatarral, a Tavaszköszöntő fesztiválon lépünk fel a Club202-ben. Ez utóbbi rendezvényre több akció is lesz, pl. március elejétől belépőjegyeket lehet nyerni majd rá. Figyeljétek a fellépő zenekarok Facebook oldalait!

Mindkét rendezvényre elkísér minket a ROYAL VODKA, így a megszokott kóstolók és a FÉNY is elérhető lesz mindenki számára.

Wiseman Is Alive!

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek