Hírek

Wishes – új dallamos HC bandával bővült a budapesti underground

Egy új, dallamos hardcore csapattal bővült a budapesti underground köre. A WISHES ötfős brigádja nem akar nagy szavakkal dobálózni és világmegváltó tervekről sem beszélnek – csak magukat adják.

Minden tisztelettel, szívesen taglalnánk, hogy kik a zenekar tagjai, milyen zenekarokban játszottunk és hogy milyen zenekarok voltak ránk hatással, viszont mi ezt nem tartjuk fontosnak. Szeretnénk, ha a WISHES-re mint kollektívára gondolnátok, elmondhatjuk hogy ezzel a zenekarral egy olyan egységet értünk el mindannyian, amit eddigi zenei utunk során nem tapasztaltunk és jó érzéssel tölt el minket, ha erre gondolunk. Mi a WISHES-ben hiszünk abban, hogy ezzel az egységgel átadhatjuk a hallgatóságnak azokat az értékeket és élményeket, amiket mi kaptunk a zene által, legyen az metál, hardcore vagy punk. A WISHES nektek egy zenekar, nekünk a lehetőség, hogy átadjuk a pozitivitást, amit mi kaptunk a színtértől és esetleg akár ha egy pillanatra is átérzitek, amit mi, akkor elértük a célt.

BURDEN című első daluk egy videóval debütált, április 22-én pedig élőben is bemutatkoznak a HANOI, a Satelles, a TOUCH és a Nemecsek társaságában a Dürer Kert színpadán.

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek