Hírek

Witcher – gőzerővel készül az új lemez

A Witcher zenekar a következő hírt osztotta meg a Facebook oldalán:

Így az év utolsó napján sokan számot vetnek az elmúlt hónapokról, mi azonban rendhagyó módon most mégis inkább a jövőbe révedünk.

Mindezt annak ellenére, hogy eseményekben gazdag esztendőt zárhattunk, hiszen a felszín alatt gőzerővel készült az új lemezünk. Noha megmaradtunk azon az útvonalon, amit több mint 10 évvel ezelőtt jelöltünk ki a WitcheR számára, azonban sikerült egy újabb szintre lépnünk, rengeteg újdonság is várható majd az albumon, elég csak ránézni a kapcsolódó képre, hiszen történetünkben először Karola is mikrofon mögé állt.

Bár a lemez kész, a megjelenést különböző okokból 2022 őszére időzítettük. Várhatóan CD, kazetta és vinyl kiadás egyaránt érkezik, de tervezünk többféle pólót, egyéb merch termékeket, sőt meglepetések is várhatók.

Ami már biztos, hogy az album a „Lélekharang” címet kapja, de a többi részletet egyelőre fedje jótékony homály!

A WitcheR egy magyar zenekar/projekt, amelyet Neubauer Roland és Gere Karola alkot. A zene komor hangulatot teremt, és egyfajta melankolikus szépséget kínál. A WitcheR-nek fantasztikus tehetsége van a kísérteties és gyönyörű dallamok megalkotásához. A sötétben megbúvó ambient hangzásvilágok fantasztikus és komor hangulatot építenek fel. 2010 óta már több demó, Ep, Split és 2 teljes album jelent meg.

Az előző album teljes egészében meghallgatható a YouTube oldalán:

Kapcsolódó cikkek

WITCHER – Lélekharang

Herczeg Frigyes

Witcher interjú

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek