Hírek

Woodstock Barbie – Never Gonna Fall in Line 

Az eredetileg kizárólag Grizzly tagokból álló Woodstock Barbie célja az volt, hogy kipróbálják a grizzly engine-t egy énekes csaj alatt. 2015 és 2018 között összesen hat énekesnőt daráltak le a húsdarálón, és már majdnem feladták, amikor egyszer csak Püré képbe került. Adtak egy utolsó esélyt a projektnek. Püré lejött és az első próbán hibátlanul fel is köpte úgy, ahogy kellett. Kemény, karcos, dögös debüt-EP állt össze Never Gonna Fall in Line címmel, amiről az címadó dalhoz klip is készült.

Pádár Alexandra ‘Püré’ elsősorban a jazz, swing, pop, r&b világából érkezett, az X-Faktor táborok és a Star Academy döntőse volt. Horváth Arián ősidőktől fogva a sludge-stoner Grizzly gitárosa. Vilczek Áron ‘Roti’ bő két éve került a Grizzly-be basszerozni, a Run Over Dogs-nak pedig alapító-gitárosa. A dobok mögött Gilinger Ádám ül, aki négy évig a Bohemian Betyarsban, két évig az Antonia Vai Band-ben dobolt, beugrott a Császári Pillanatművekbe és a Nagy Edi Projektbe is, január óta pedig a Dungaree állandó tagja.

A videót Mahut Luca készítette a felvételektől az editálásig. A dalról Püré osztotta meg velünk titkos gondolatait: „Úgy érzem, kettős ügynökként állok a mainstream és az underground kapujánál, ezért egyik világ sem akar igazán befogadni, de mégis mindkettő ott lakozik bennem. Erősen amazonos, rockos, sámánasszonyos lendülettel vágtunk neki ennek a dalnak, amiben meglehetősen sokféle stílusirányzat fellelhető; a hős metálon át a prédikálós gospelig. A dalt egyébként a média és a mainstream iránt érzett mélységes fájdalmam és dühöm szülte, és így jön a képbe az örök lázadás eszméje, a tüzes vérű harcos, aki, ahogyan a cím is mondja “soha nem áll be a sorba”.”

Klip: https://youtu.be/rgYArBKLIDA

A teljes kislemez október 7-én jelenik majd meg online és a streaming platformokon a NOW Books & Music gondozásában, az EP bemutató koncert pedig október 26-án lesz a budapesti Dürer Kertben a kanadai Dopethrone és egy kisebb fesztiválnyi zenekar társaságában

Fb esemény: https://www.facebook.com/events/468837067285474/

WB fb: https://www.facebook.com/woodstockbarbieband/

Kapcsolódó cikkek

Ösztönből szóló új supergroup – megjelent a Woodstock Barbie első EP-je

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek