Hírek

X-Drive – Exkluzív dal a Blabbermouth.com-on

A hard rock rajongóinak kár lenne kihagyni X-DRIVECalifornia” című vidóejának exkluzív világpremierjét a Blabbermouth.com-on. A videó megtekinthető itt.

Az új videó a „Get Your Rock On” című hamarosan megjelenő albumról van, melyet a Frontiers Records ad ki augusztus 22-én Európában és augusztus 26-án Észak-Amerikában.

Az X-DRIVE egy új banda, mely az oregoni Jeremy Brunner köré épül, aki dalírási képességeinek köszönhetően sikeresen összerakott egy lenyűgöző debütöt tele fülbemászó riffekkel, mély szöveggel és hatalmas kórusokkal. Los Angeles legjobb zenészei közül csatlakoztak az X-DRIVE-hoz, úgy mint a basszusgitáros James Lomenzo (White Lion, Megadeth, Black Label Society), az énekes Keith St. John (Burning Rain, Lynch Mob, Montrose) és hogy a projekt teljes legyen, a dobos Fred Fischer (Midline). A legendás producer, a Led Zeppelin volt hangmérnöke, Andy Johns végezte el az utolsó simításokat az X-DRIVE dalain nem sokkal 2013-ban történt tragikus halála előtt.

A „Get Your Rock On” mixelését Wyn Davis végezte (Black Sabbath, Dio, Whitesnake, Dokken), és több mint egy év kellett a stúdióban ahhoz, hogy minden pont úgy legyen, ahogy Brunner akarta, lévén a gitáros egy kicsit maximalista zseni. De megérte a várakozást! Az X-DRIVE debüt album elejétől a végéig odavág.

További infókért:

www.x-drivemusic.com
www.facebook.com/XDriveMusic 

Kapcsolódó cikkek

Hot News: Impressive L.A. newcomers to release debut album „Get Your Rock On” on Frontiers in August

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek