Hírek

X. Zorall Sörolimpia – Itt a teljes program!

Idén 10. alkalommal kerül megrendezésre a Zorall Sörolimpia. A Sör, Sport és Szerelem jegyében zajló 4 napos fesztiválnak az alsóörsi Pelso Camping ad otthont, 2017. augusztus 23-26. között.

A jubileumi év jegyében igazi nagyágyúk lépnek a Sörolimpia nagyszínpadára, hiszen a Tankcsapda, az Ossian, a Road, a Lord, a Pokolgép, a Depresszió, a Sing Sing, a Kárpátia a Moby Dick, a Rómeó Vérzik, a Sex Action, a Leander Kills, és természetesen a házigazda Zorall zenekar erősíti a programot.

A Rádió Rock Színpad headliner bandái is garanciát jelentenek a felhőtlen bulizásra. Minden nap este 22 óra és éjfél között olyan zenekarokra bulizhatnak a táborlakók, mint, a Ganxsta Zolee és a Kartel, a Blues Company, a Kiss Forever Band, a Cool Head Klan, és a Macskajaj Akusztik Brigád.

A fellépők sora itt még nem ér véget, hiszen a kisszínpadon további remek bandák, és a hazai zenei élet ifjú titánjai fogják szórakoztatni a nagyérdeműt. Hogy kik ők? A Steroid, a V2 Raiders Band, a Burnout, a Nest of Plagues, a Hoss Williams’ Grave, a Red Rockets, a Sexnuggets, az OBI, a Symphonium, a Rudán Joe akusztik, a Generation Impasse, a Cherokee, az Uzipov, az Időgép, az AB/CD, a ’tilldie project, az Atomic Playboyz, a Pair O Dice, a Red Vision, a Benzin, a New Friend Request, a Vadvágány, a Vasmacska, a Don Gatto , a Black Jack, a The Joystix , a Phoenix RT , a Rock Fanatic, a The Scarlet, a Lucy, a Rocksystem, a Döngölöm, a Zord, az Amberjack, a Mad Man’s Crew, a Rossz Szokás, a Stress, a Magor , és a Nemcsak Berry.

A fesztivál méltán viseli az olimpia nevet, hiszen napközben rengeteg sport program közül lehet választani. Már hagyomány jelleggel ülnek nyeregbe minden reggel a bringások, hogy az előző este átmulatott éjszakát közösen letekerjék. De a focirajongók se unatkoznak, hiszen a kispályás mérkőzésen 30-40 csapat küzd meg egymással, majd a döntőbe olyan csapatokkal mérettetik meg magukat, mint az Alsóörs FC, vagy a Fradi Öregfiúk. Mellesleg a Sörolimpiára rengetegen érkeznek motorral, így napközben motoros túrákat, ügyességi versenyeket szervezünk a kipufogógáz szerelmeseinek.

Előfordul, hogy az ügyességi versenyek és vetélkedők a vízben zajlanak.  A fesztivál közvetlen vízparti, így napközben fiatalok és idősek együtt lubickolnak a Balatonban. A csapatjátékok gyakran összekapcsolódnak a sörrel, hiszen a tradicionális sörivó verseny vagy a söröshordó emelés nélkülözhetetlen egy Sörolimpiáról.

Méltán állíthatjuk, hogy a Zorall Sörolimpia az év legzorallabb fesztiválja, ahol mindenki megtalálja a neki megfelelő szórakozási lehetőséget.

2017. augusztus 23-26. között találkozzunk Alsóörsön, a Pelso Campingben. További infókért katt az alábbi linkekre.

http://zorallsorolimpia.hu/

https://www.facebook.com/ZorallSorolimpia/

https://www.facebook.com/events/178696322559038/

Jegyelővét:

https://broadway.jegy.hu/program/x-zorall-sorolimpia-berlet-73901

Kapcsolódó cikkek

Masters of Rock – Augusztus 24. – X. Zorall Sörolimpia, Alsóörs

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek