Hírek

Zártosztály – Július 26-án nyári osztálytalálkozó különleges vendégekkel a Barba Negrában

2024. július 26-án tartja a Barba Negrában a nyári fővárosi osztálytalálkozóját Hazatérek megnevezéssel a Zártosztály. A tavaly novemberben megjelent albumuk címével való azonosság nem véletlen, hiszen vendégként a Bakancsos Edda billentyűse, a tengerentúlon élő Barta Alfonz ‘Talfi’ is hazautazik, illetve az Acélvárosból Csapó György ‘Buksi’ és Fortuna László ‘Tüsi’ csatlakozik az akut mániákus rock and roll hívőkhöz, hogy megismételjék a nagy sikerű – DVD-n is megjelent – 2017-es bulit.

A Zártosztály tagjai:Kiss Zoltán (ének), Csillag Endre ’Csuka’ (gitár), Mirkovics Gábor ’Zserbó’ (basszusgitár), Donászy Tibor (dobok), és Lázár Zsigmond (billentyűs hangszerek)

A zenekar meghívója:
“Kedves Betegeink! A tavalyi nagyszerű 10 éves rehabilitációs koncert után újra egy óriási bulira invitálunk titeket. Július 26-án a Barba Negra színpadán egy grandiózus Zártosztály Találkozó kerül megrendezésre! Egyenesen Floridából érkezik hozzánk Talfi, aki hosszú évek után újra színpadra áll majd velünk, valamint csatlakozik a csapathoz további két régi harcostárs is, Buksi és Tüsi Miskolcról. A program így még a szokottnál is színesebb lesz, nem csak a gyémántkorszak legnagyobb himnuszai, és a közönség által az Év Lemezének titulált ‘Hazatérek’ album dalai, hanem a nyolcvanas évek elejének legnépszerűbb Edda örökzöldjei is bekerülnek a bő kétórásra tervezett műsorba. Egyszeri, és valószínűleg megismételhetetlen buli várható. Gyógyszereket bevenni! Találkozzunk július 26-án a Barba Negrában!”A hangulat bemelegítéséről az alaposan átalakult – Ézsiás Péter (ének), Szibelle Károly Charlie (gitár), Mezőfi József (basszusgitár), Szabó Krisztián (billentyűk), Csikós Csaba (dob) – , egy ideje újra aktív Historica, valamint a győri – feldolgozásokkal, illetve saját dalokkal színpadra álló – Rock Milady formáció gondoskodik.

Zartosztaly240403

2024.07.26. Budapest / Barba Negra – Zártosztály ‘Hazatérek’

Eseményoldal: https://www.facebook.com/events/270418692793840
Jegyek: https://jegy.rock1.hu/zartosztaly_20240726

A koncerten kitelepült Zártosztály shop is várja a rajongókat, és természetesen a buli előtt dedikálást is tart a zenekar.

Zártosztály FB-oldal: https://www.facebook.com/zartosztalyzenekar

Zártosztály az online felületeken: https://songwhip.com/zartosztaly

Zártosztály shop: https://shop.hmusic.hu/eloado/zartosztaly

Kapcsolódó cikkek

Zártosztály – holnap koncert a Trip hajón, Csuka születésnapját ünneplik és bemutatják az új EP-t!

KMZ

Zártosztály – 4 számos EP jelenik meg a jövő heti budapesti koncerten, itt a címadó új dal!

KMZ

Zártosztály dal- és klippremier: a ‘Lassíts!’ című dalhoz forgatott klipet a Schrott Petivel kiegészült zenekar

KMZ

Zártosztály – Megjelent az ‘Őrült Érzés’ kiadvány, hamarosan koncert Budapesten és Miskolcon

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek