Zorall – Jön az új album, tankokkal készült a “Nézz rám tizedes” videó

Print Friendly, PDF & Email

2018. okt 14, 11:44 :

Három év után jelentkezett új lemezzel a ZORALL. A “Presszó Metál” címre keresztelt album október 19-én jelenik meg, elsőként pedig a lemezbemutató bulin lehet majd beszerezni a Barba Negrában. Az október 20-án megrendezésre kerülő koncert vendége a Blues Company lesz, és minden jegyvásárló ajándékba kapja majd az új CD-t, amelynek már megtekinthető a friss előzetes dala, a klippel kísért Exotic és Iron Maiden átdolgozásból született “Nézz rám tizedes”.

A “Presszó Metál” album 8 hagyományos Zorall házasítást tartalmaz és 2 saját dalt. A Háztartási Rock’n’Roll lemez után ez az első ilyen jellegű lemeze a zenekarnak.

Maximálisan metááál a korong, hiszen Pantera, Judas, Iron Maiden és még néhány érdekességet is tartalmaz. A lemezt Závodi Gabinál vettük fel, akinél nagyon szeretünk dolgozni. A profi szakértelmen és körülményeken túl, medencézéssel és kajálással teltek a felvételek. A lemezzel maximálisan megvagyunk elégedve, mind a tartalom mind a hangzás szempontjából is.” – tette hozzá a zenekar.

❒ Zorall – Nézz rám tizedes hivatalos videóklip:
www.youtube.com/watch?v=tsweK81IStE

❒ Zorall – Presszó Metál előrendelés:
www.metalshop.hu/product_info.php?products_id=20682

A “Nézz rám tizedes” videó felvétele a tapolcai tankmúzeumban zajlott. A helyszín érdekessége, hogy az országban kevés helyek egyike, ahol eredeti állapotban találhatók meg a tankok, így a klipben eredeti T34-es, és Tigris tankok láthatók, ráadásul a fegyverek és jelmezek is mind autentikusak voltak.

A klipet Závodi Marci rendezte, egy fiatalos és energikus csapattal! A felvételen jól látható, hogy a zenekar egyik kiemelkedő munkája a videoklipek terén. A technikát tekintve minden korszerű eszközt bevetettünk, hogy minél hatásosabb és látványosabb legyen a klip. A forgatás elég húzós volt hiszen, reggel 6-tól hajnalig forgattunk. A klipben látható egy majd, hogy nem Oscar díjas alakítás, amikor is Barbarón, Pöpin és Bencén keresztül haladt a tank, majd ezután a hős Hangya és Szasza megmentette őket.”

❒ Zorall lemezbemutató koncert Facebook esemény:
www.facebook.com/events/459109921243250

Zorall – Presszó Metál
2018 / 10 / 19
EDGE Records

  1. Babylon
  2. Nézz rám tizedes
  3. Dédapám
  4. Ilyenek voltunk
  5. Most élsz
  6. Nézelődünk
  7. Little Richard
  8. Az éjjel soha nem érhet véget
  9. Bringásdal
  10. Minden nő meztelen

❒ Zorall Facebook:
www.facebook.com/Zorallzenekar/

❒ Zorall Instagram:
www.instagram.com/zorallzenekar/

❒ EDGE Records Facebook:
www.facebook.com/EdgeRecordsHungary/

Ezt a cikket eddig 83 alkalommal tekintették meg.

Szólj hozzá!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..