Hírek

Zorall – Retrográd: új album, dalpremier és lemezmegjelenés

2016 augusztus 13-án, szombaton jelenik meg a Zorall „Retrográd” című új soralbuma az EDGE Records / Hammer Music gondozásában. A zenekar tizenegyedik – igen mutatós, több üzenetet is sikeresen közvetítő borítót kapott – kiadványára 13 szám került, amelyek egy vadonatúj koncepció alapján születtek.

A 2002-ben alakult, és már kilencedik éve a – Szendrey „Szasza” Zsolt Károly énekes (Action, Sex Action), Barbaro Attila gitáros (Junkies), Weisz „Kicsi” László gitáros (Kalapács), Lévai Hangyássy „Hangya” László basszusgitáros (Sing Sing), és Boros „Pöpi” Péter dobos (Sing Sing) – felállásban játszó zenekar, kissé eltérve a tőlük eddig megszokott daltársításos módszertől, jelen esetben egy új elgondolást követve, egy specifikus albumot készített. A korongra került számok zenei alapját ugyanis most túlnyomó részt olyan külföldi előadók slágerei adják, melyek a nyolcvanas években születtek. Természetesen – a csapattól megszokott módon – ezek „zorallosítva”, tehát egy kicsit rockosítva, megvadítva kerültek rögzítésre, valamint ismét született egy saját nóta is, a címadó „Retrográd”. Ehhez a dalhoz készült szöveges videó már elérhető a Youtube-on!

A stúdiómunkálatok az Ecseri Vasműben folytak. Vendégként Bódi Csaba énekes szerepel a lemezen, aki a nemsokára klipként is megjelenő „Aranyeső” című számban is hallható, látható majd, állandó közreműködőként pedig – Zorall Brass művésznéven – Kaján György és Müller Attila fúvósjátéka színesíti a dalokat.

A lemez a Metalshop kínálatából már előrendelhető: www.metalshop.hu/product_info.php?products_id=18095

Az új albumhoz dedikált poszter és egy régi HammerWorld magazin is jár! Valamint, a CD mellé csak az előrendelés során beszerezhető, exkluzív előrendelői „Retrográd” póló is rendelhető, 2999 Ft-os áron, sőt a zenekar Hammer Music által kiadott korábbi kiadványai is elérhetőek igen rajongóbarát, 999 Ft-os áron!

A „Retrográd” című CD augusztus 13-án, szombaton a Barba Negra Track-ben megrendezett nyári Zorall nagykoncerten jelenik meg, ami előtt 18.10-től az új lemezt dedikálja is a csapat. A tervek szerint a műsorban már három-négy új dal is elhangzik majd.

Az esemény oldala: www.facebook.com/events/1548286568800374

A Zorall weboldala: www.zorall.hu

A Zorall Facebook-oldala: www.facebook.com/Zorallzenekar

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek