Zorall Sörolimpia – Jegyelővétel július 15-ig & egyéb fontos információk

Print Friendly, PDF & Email

2015. Júl 6, 18:49 :

Augusztus 27-29. között Alsóörsön kerül megrendezésre a VIII. Zorall Sörolimpia. A fesztiválra július 15-ig van lehetőség elővételi jegyek vásárlására, amit erre a linkre kattintva tehetnek meg a Sörolimpiára készülők: http://broadway.hu/viii-zorall-sorolimpia

A fesztivállal kapcsolatos további fontos információk: A táborlakók a 0. napon, tehát augusztus 26-án 18 órától foglalhatják el a sátorhelyeiket. A fesztivál területére be lehet hajtani gépkocsival, de csak úgy, ha a gépjárművel legközelebb csak távozáskor mozognak. Tehát a ki-be járkálásra nincs lehetőség. A Európa Kemping területe elég nagy ahhoz, hogy a kisebb gyermekkel, a még időben érkezők találjanak egy a színpadoktól távoli, csendesebb helyet, és a 12 év alatti gyermekek számára a belépés ingyenes.
A hetijegy a helyszínen 7900 forint lesz, mely magában foglalja a kemping és a strand használatát, illetve egy Zorall Bumm cd-t, ugyanez érvényes természetesen az elővételben megvásárolt bérletekre is, a napijegy pedig 3000 forint lesz.

Az eseményhez itt tudtok csatlakozni: https://www.facebook.com/events/1519015878349757/

A Zorall Sörolimpia Facebook oldalát pedig itt találhatjátok: https://www.facebook.com/ZorallSorolimpia

Ezt a cikket eddig 181 alkalommal tekintették meg.

Szólj hozzá!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.