Hírek

ZUD – Új koncert-klip!

Megjelent a ZUD második hivatalos klipje! A fiatal pécsi zenekar igen tartalmas két évet tud maga mögött. A 2012-es megalakulás óta két EP-vel (Machine Born, Fall into Oblivion) és két videó-klippel (Cage, Dominium: Terra Exo) jelentkezett, illetve számtalan klubkoncert mellett 2014 nyarán a Rockmaratonon, a második nagyszínpadon adta első fesztiválkoncertjét.
A négy főt számláló együttes zeneiségét, különböző stílusú elektromos-zenei elemek, jellemzően groove- és thrash-metallal való keveréke jellemzi. Ez a rendhagyó stílus szakítani kíván a metalt övező, aktuális divatok sodrásával, hogy a minőségét ne a zenei sorgyártás mechanikája, hanem a kísérletezés és az új utak keresése adja.

A december 6-án publikált, Dominium: Terra Exo az előfutára, a zenekar első nagylemezének, amely Deep Unknown címen érkezik 2015-ben. Az első két EP-vel ellentétben egy sokkal metal-centrikusabb, harapósabb, sötétebb és agresszívebb anyagra számíthatnak a zenekar rajongói.
Természetesen a hangzást illetően is bőven eltér majd a korábbi kislemezektől, hála a felújított hangszer- és eszközparknak.
A Deep Unknown munkálatai mellett egy korábbi dal klipforgatásába is belevágott a zenekar, az azonban egyelőre titok, hogy ez melyik számhoz készül.

https://www.youtube.com/watch?v=Lw1qXdoot6c
https://soundcloud.com/zudband/dominium-terra-exo
https://www.facebook.com/zudband

Kapcsolódó cikkek

Itt a ZUD új anyaga, a Fall Into Oblivion!

KMZ

Stúdióban az Electro-Metalt játszó ZUD!

KMZ

Hot News: ZUD – Debut Album From Maine-Based Blackened Rock Sect Playing At Cvlt Nation

KMZ

Hot News: Zud – Portland, Maine’s Obscure Blackened Jam Horde Drops Debut Album

KMZ

Megérkezett a ZUD zenekar első videoklipje!

KMZ

ZUD – Érkezik az első klip!

KMZ

In Fine Tempus – Koncertbeszámoló

ST. Toma

ZUD – A postapocalypticum, A debüt EP, saját szavakkal

KMZ

Electro-Metal hibrid Pécsről

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek