Hírek

Zvekán Csaba az Exorcism bandából kiadja tribute klipjét

ZVEKÁN CSABA az EXORCISM bandából kiadja tribute klipjét és elénekli saját “Heaven And Hell” feldolgozását a legendás ‘RONNIE JAMES DIO‘ tiszteletére és emlékére. A dal rajta lesz az EXORCISM élő számlistáján.

ZVEKÁN CSABA így nyilatkozott: “Egy tisztelgés az egyik, hanem A legjobb énekes előtt. Mindenképpen nagy hatással volt EXORCISM bandámraRONNIE JAMES DIO, a zenéd tovább él  … ez a heaven and hell \m/”.

Az EXORCISM nemrég adta ki a “Black Day In Paradise“ promó klipjét: https://youtu.be/qnU_2wJCXdQ, mely a közelgő “World In Sin“ EP-n lesz hallható, június 1-jén fizikai formátumban, június 15-én digitálisan a Dream Records által. A korlátozott példányszámú EP 666 példányban lesz elérhető, és kizárólag a banda weboldalán kapható: www.exorcism13.com

Számlista:

1. World in Sin
2. Black Day in Paradise
3. Virtual Freedom
4. Sahara
5. Black Star

ZVEKÁN CSABA egy zenész, énekes, producer, de legjobban az EXORCISMMETAL MACHINE, RAVEN LORDSARDONYXROUGH ANGEL és EMERGENCY énekeseként ismert. 2008-2011 között ő volt a KILLING MACHINE énekese/dalszerzője is.

ZVEKÁN CSABA a múltban már olyan bandák tagjaival dolgozott együtt, mint a KissBlack SabbathOzzy OsbourneW.A.S.P.,AnthraxGreat WhiteSteve Vai és The Black Crowes, csak hogy párat említsünk.

www.exorcism13.com
www.facebook.com/exorcismband

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek