Koncertbeszámolók

Final Destination, Kötelező Közhelyek, Blakk, Nikson, Nehézáram – Koncertbeszámoló

2007. július 27. @ Budapest, After Music Club

Ezen az estén a KÖTELEZՐ KÖZHELYEK szervezésében láthattuk eme 5 bandát. Régebben a hely neve Marco polo club volt, tehát sokan tudhatjátok, melyik klubról van szó, közel a Blahához. Pontban fél 9 – kor kezdett az első koncertjét adó BLAKK, akik hc/ grindot toltak. 3 tagú a felállás, ahol a fő énekesi poszton egy úgymond értelmi fogyatékos srác nyomta, de elég jól. Az énektémái jó kis Slayeresek voltak. Az egyik számnál, az elsőnél voltak dallamos énekek is, de nem lehetett jól kivenni, mert elég káosz volt a hangzás. Összességében tetszett, de kb 10 percet játszottak vagy annyit sem. Legközelebb remélem többet nyomnak.

Második banda a NEHÉZÁRAM volt, akik poposabb punkot nyomnak. Nekem ez a buli jobban bejött, mint az előző, amit láttam tőlük. Jöttek egy jó páran rájuk, s hangulatos volt. A harmadik band a NIKSON volt, akik jól nyomják az amcsi punk-rockot. Jól játszanak, hangulatos volt, bár kevesen nézték meg őket sajna. Aztán a KÖTELEZՐ KÖZHELYEK lépett a nem túl nagy színpadra, akik jól nyomták, most csak a basszeros-énekes nyomta az éneket, mert a gitáros vokalistának vmi baja volt a torkával. A legtöbben rájuk tomboltak, jó kis rock and roll buli volt.

Utolsónak a FINAL DESTINATION nyomta, akikre azért még maradtak emberek, nem is kevesen. Zenéjük gótos, indusztriális metál, amiben elég jó témák vannak. Új énekesük van, aki monotonul hörgött, üvöltött. Ez az első buli volt vele, majd lesz jobb is. Jó este volt, voltak is rendesen, pedig nem volt agyon hírdetve a buli.

Kapcsolódó cikkek

NIKSON – So Far From Home

xfixbitchx

Ruidosa Inmundicia, Maradonna, The Fight, Knife In The Leg, Goblin Gore, Kötelező Közhelyek – Koncertbeszámoló

xfixbitchx

Guided Cradle, Holocausto Canibal, Human Error, Another Way, Jack, Kötelező Közhelyek – Koncertbeszámoló

xfixbitchx

NIKSON – Somewhere Between Here And There EP

xfixbitchx

Kötelező Közhelyek Interjú

xfixbitchx

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek