Lemezismertetők

AGOS – Irkalla Transcendence

Kiadó: III DAMNATION Productions

Weboldal: www.legioneocculta.com

Kiadás éve: 2015

Stílus: Black / Death

Brief Sum: Another bestial attack from a Hellenic duo from Greece. Created in 2014, the band, Agos fights against the forces of light with their first album, Irkalla Transcendence. But it shows much more than just a simple Black/Death Metal production; with the mythological lyrics you can feel the deep power of ancient civilizations, like the Sumerian one. A must listen masterpiece.

 

Kiváló bemutatkozóanyagot juttatott el hozzánk a nemrégiben megalakult Agos névre hallgató duo. Szó szerint nemrég jöttek létre; 2014-ben született meg a formáció, Van Gimot, illetve Astrous urak által. Elsőre akár semmitmondóak is lehetnek a nevek, bevallom, számomra is ez a helyzet állt fenn. Viszont olyan bandákban játszottak már, mint a Devotion Omega, Virus of Koch, Aenaon, vagy akár a Katavasia. A mostani anyaguk az Irkalla Transcendence nevet viseli, teljesen bemutatkozóanyag jelleggel csak három számot tartalmaz a kiadvány. Már hozzá lehet jutni, ám csak korlátozott számban, összesen 250 példány készült el belőle.

Maga a zene nagyon jó minőségben került rögzítésre. Jelenleg a III Damnation Productions forgalmazza az anyagot, Őket érdemes felkeresni Agos-ékkal kapcsolatos esetleges kérdések kapcsán. Mivel csak három számról beszélünk, így összefoglalóan tudok róla nyilatkozni:
Kifejezetten pozitív az első benyomás az Agos-ról. Jól eltalált és kellőképpen összerakott dobtémák, húzós, ütős gitártémák hallhatóak. Vokál terén a károgás-hörgés kombó hallható, sokszor egyszerre, kicsit amolyan Behemoth-os módon. Néhol okkult kórusok távoli visszhangja került a zene alá, tökéletes összhangot teremtve az amúgy is korrekt zenei anyaggal.

Nagyon jó cucc lett, csakis ajánlani tudom!

SAMPLE:
YouTube link

Tracklist:

1. Akkadian Cenotaph
2. Of Salt and Blood: The Rabisu’s Rebellion
3. Irkalla Transcendence

Pontszám: 10

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek