Lemezismertetők

DARKSPACE – Dark Space -I EP

Kiadó: Avantgarde Music

Weboldal: www.darkcyberspace.com

Kiadás éve: 2012

Stílus: Black Metal / Dark ambient

Brief Sum: Original Black Metal/Dark Ambient sounds by one of the darkest and coldest band, Darkspace, in their latest EP, “Dark Space -I”. Feel the freezing powers of the void!

 

Régi nagy kedvencem a Darkspace a Black Metal/Dark Ambient világából. Azt hiszem, Ők alkották meg számomra azt a tökéletes egyveleget, amit képviselnie kellene ennek a keveréknek. Meglepődtem hát, amikor a Darkspace -I – ről láttam írható kritikát, révén az eredeti album még valamikor a kétezres évek elején jött ki. Ám becsapósak a srácok Svájc szívéből; hiába ugyanaz a név, ez a lemez konkrétan egy EP, kettő számmal rajta. A tételek eléggé hosszúak, mint ahogy az várható is volt, és szerencsére nem lágyítottak semmit sem. Ugyanolyan minőségben kapjuk meg a borzongató sikolyokat és velőtrázó hangulatot, mint korábban, ám valamiért úgy érzem, ezek korábbi szerzemények, melyek csak most láttak napvilágot. Erre utalhat a számcímek neve is; mínuszos előjellel látták el őket.
A kissé karcos hangzás és az űr örök sötétsége még mindig fontos hatása a zenéjüknek, és bátran állíthatom, hogy akinek eddig tetszett a Darkspace, az most sem fog csalódni, aki pedig nem ismeri, hasaljon rá, nem fog csalódni.
Szigorúan elvetemült embereknek ajánlott eme gyöngyszem.

SAMPLE:
YouTube link

Tracklist:

1. Dark -1.-1
2. Dark -1.0

Pontszám: 9

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek