Lemezismertetők

DEFLESHED – Grind Over Matter

A Svédországból származó kegyetlen muzsikát játszó halálbrigád, a Defleshed egy régi horda, 1991-ben alakult, s bár 2005-ben feloszlott, 2021-ben egy brutális single-lel, a „Fleshless and Wild”-dal újra jelezte a színtérre való visszatértét.

Idén október 28-án pedig meg is jelentették a Metal Blade kiadó gondozásában az új nagylemezüket „Grind Over Matter” címmel, mely picivel több, mint 34 percet és 11 bősz death/thrash/grind nótát tartalmaz.

Csak a rend kedvéért, a tagság a következő zenészekből áll: Lars Löfven – gitáros, dalszerző, Gustav Jorde – énekes, basszusgitáros, dalszerző, valamint végül, de nem utolsósorban Matte Modin—dobos.

Nos, a svéd trió egyszerűen leszakította az arcomat ezzel a lemezzel (ámbár a korábbi lemezeik sem épp a puhányságukról voltak híresek), irgalmatlanul végigaprítják az LP-t, nem sok pihenőt biztosítanak, az egyszer biztos 😊

Kedvenc nótát nem is emelnék ki ez alkalommal sem, mert teljes egészében véve úgy jó ez, ahogy van, többször végigtomboltam a bő 34 percet és elképzeltem, micsoda intenzív bulikat nyomhatnak élőben a svéd srácok. (jó lenne megnézni őket a közeljövőben)

Lawrence Mackrory mesternél vették fel az anyagot, a hangzásban, ahogy a zenészek tudásában egy szemernyi hibát sem lehet találni, eszméletlenül jól sült el a visszatérésük.

Svéd Death/thrash/grind rajongók, érdemes beruházni a „Grind Over Matter” LP-be, csalódás kizárva!

A végére a pontszám maradt, ami természetesen nem lehet más, mint egy engesztelhetetlen, dühödt nagy 10-es!

Kiadó: Metal Blade Records
Kiadás éve: 2022
Stílus: Thrash / Death Metal
Web: facebook.com/defleshedofficial

Tracklist:

 1. Bent out of Shape
 2. Grind over Matter
 3. One Grave to Fit Them All
 4. Heavy Haul
 5. Dear Devil
 6. Staring Blind
 7. Blood Well Spent
 8. Unburdened by Genius
 9. Behind Dead Eyes
 10. Blastbeast
 11. Last Nail in the Coffin

Pontszám: 10

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek