Lemezismertetők

DEIPHAGO – Satan Alpha Omega

Kiadó: Hells Headbangers Records

Weboldal: http://deiphago.webs.com/

Kiadás éve: 2012

Stílus: Black Metal

Brief Sum: Absolutely noisy sound, the legacy of old times, guided by the Norwegian ancient Black Metal style. Deiphago is still practices the worst way of satanism in “Satan Alpha Omega”. Just for fans. Seriously.

 

Norvégia után azt hiszem Közép- és Dél Amerika jár élen az underground zenék terén. Bár az előbbi már a modernebb, tiszta, ám brutális hangzást preferálja, az utóbbi inkább megrekedt a rossz hangzásnál, zajos éneknél és eszeveszett mosógéphangzásnál. Sajnos a Deiphago a sok gonosz bandafotó és eltökélt sátánista dalszövegek ellenére is eme zajos kompániába tartozik. Ez nem meglepő, rettenetesen sok ugyanilyen zenekar született már a gatyatikkasztóan forró területen, véleményem szerint direkte azért, hogy megmutassák az északi földek szülötteinek, ők is oda tudják rakni magukat, ha gonoszkodásról, sátánizmusról van szó. Esetleg a Cryfemal még az, ami emberi hangzást talált el, bár nekik is vannak rettenetesen rossz munkáik.
Ám vissza a Deiphago-ra! 89-es fialású, csak és kizárólag sátánizmusról és pusztulásról üvöltöző underground formációról beszélünk. Gyanítom, nem sok koncertélményük- illetve tapasztalatuk van, bár ez szintén jellemző az ilyen bandákra. Már tizenhárom kiadott albumnál járnak, ebből csak három nagylemez, a többi EP, Demo (őszintén ezeket meg sem merném már hallgatni, ha a nagylemezük így szól). A Satan Alpha Omega 2012-es fialás eredménye, és ami elszomorító, hogy jelen korunkban még mindig tombol a Necro/Corpse sound legrosszabb alfaja. Zeneileg zajos, hihetetlenül követhetetlen az egész felvétel, teljesen katyvasz uralkodik a számokban. Szinte semmi különbözőség nincs a dalok között, épp ezért sajnos csak hat pontot kapnak tőlem. Tiszteletre méltó az eltökéltségük és kitartásuk, de vagy modernizálniuk kellene magukat, vagy abbahagyni. A XXI. században ennek a megszólalásnak semmi keresnivalója nem lenne már szerintem.  Viszont öröm az ürömben, egy egész elfogadható Deicide feldolgozást is felkarcoltak Deiphago-ék a lemezre, a  Crucifixation személyében.
Csakis azoknak ajánlott a Satan Alpha Omega, akik a régi, zajos zenéket kedvelik, semmi dallammal, csakis zenei pusztítással. Erős idegek ajánlottak.

SAMPLE:
YouTube link

Tracklist:

1. Intro: Extermination
2. Human Race Absolute End
3. Heretic Oath
4. Plague and Satan Triumphant
5. Exalted Hate
6. Satanmongers
7. Atrocities Absurdities
8. Crucifixation (Deicide cover)
9. Demonic Munitions
10. Satan Alpha Omega
11. Outro


Pontszám: 6

Kapcsolódó cikkek

A Deiphago bemutatja új számát a Noisey – Music By Vice oldalon

KMZ

Deiphago felvételek Colin Martsonnal; közelgő Hells Headbangers album részletei

KMZ

Hot News: Deiphago to embark on first-ever USA tour

KMZ

Hot News: Deiphago stream new album on „Zero Tolerance” magazine’s website!!

KMZ

DEIPHAGO – Filipino Antichrist

gradU

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek