Lemezismertetők

DRUDKH – Eastern Frontier In Flames

Kiadó: Season of Mist

Weboldal: facebook.com/Drudkh.Official

Kiadás éve: 2014

Stílus: Pagan Black Metal

Brief Sum: A good curiosity yet entirely skippable. But collectors of these can enrich their collection with a pretty well structured material.

 

Az ukrán black metal-os Drudkh új lemezére sajnos még várni kell, de hogy addig se legyen az embernek hiányérzete a Season of Mist kiadó gondoskodott arról, hogy ne maradjunk jó kis underground kiadvány nélkül. Ugyanis az „Eastern Frontier in Flames” egy gyűjteményes lemez, melynek gerincét a 2007-ben megjelent „Anti-Urban” Ep két saját nótája és a „Slavonic Chronicles” Ep két feldolgozása adja. Pluszba még kapunk pár feldolgozást és egy szép borítót is.

Meglepetésekre nem kell felkészülni a két saját nóta a hamisítatlan Drudkh stílusban fogant, bár nem a legizgalmasabb tételeik közül való főleg az instrumentális dal tűnik unalmasnak. Ellenben a feldolgozások elég jól sikerültek. Lengyel és Cseh zenekarok dalai hallhatóak egyébként, melyekről az eredeti dal ismerete nélkül nem tudom mennyit változtattak. Legerősebb mind közül egy bizonyos „Sacrilegium” nevezetű banda dala a „Tam gdzie gaśnie dzień…”, mely alapból közel áll a Drudkh stílusához és a 10 perces dal változatos, jó témákból épül fel. A másik egy bizonyos „Hefeystos” névre keresztelt formáció „…w krainie drzew” című dala, amiben szintén vannak érdekes megoldások, billentyűs hangszerek. A hangzásuk kellően nyers igazi, black metal érzéssel, így ebbe a részébe sem lehet belekötni.

Érdekességnek megteszi, de kihagyható kiadvány. Ám ellenben aki gyűjti az ilyesmit az most egy egész jól összeszedett anyaggal lehet gazdagabb.

SAMPLE:
YouTube link

Tracklist:

1. Fallen Into Oblivion
2. Ashes
3. Tam Gdzie Gasnie Dzien (SACRILEGIUM cover)
4. Indiánská Písen Hruzy (MASTER’S HAMMER cover)
5. …W Krainie Drzew (HEFEYSTOS cover)
6. Ten, Ktery Se Vyhyba Svetlu (UNCLEAN cover)
7. Recidivus (SACRILEGIUM cover)


Pontszám: –

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek