Lemezismertetők

LEPER COLONY – Leper Colony

A Leper Colony egy svéd-német Death metal szuperhorda, a multitalentum Rogga Johansson gitáros/basszusgitáros mellé felsorakozott Marc Grewe mester hörgősként (ex-Morgoth, Insidious Disease, Discreation, Despair) és Jon Skäre dobos (Wachenfeldt, Rex Demonus, Defiatory, Consumption, hogy csak néhányat említsek meg, ahol játszik).

Nos, január 13-án jelent meg a hasonló nevű debütáló albumuk a Transcending Obscurity Records gondozásában, s jófajta irgalmatlan főleg egyesült államokbeli hatásokkal rendelkező old school Death/Thrash metal muzsikát kapunk 9 nótában, valamint 33 és fél percben.

Már a nevekből ítélve sejtettem, hogy minőségi zenét tesznek le az asztalra és egy szemernyit sem csalódtam, azt kaptam, amire számítottam. Marc hangja kiváló formában van, Rogga mesteri riffjei és szépen megkomponált szólói is rendesen hasítanak, a dobos Jon hol középtempós, hol szélvészgyors kalapálása szintén minden igényt kielégít.

A borítót az omszki Alexander Tartsus művész úr készítette el, mely kiválóan passzol a zenéhez, a csapat logoja pedig Dipayan Das Arts munkája.

Egyetlenegy bajom van a lemezzel, annak rövidsége, mert megvallom őszintén, szívesen meghallgattam volna még pár nótájukat, de nem vagyok telhetetlen, hiszen minden bizonnyal a közeljövőben folytatják majd a leprás kolónia kegyetlen munkásságát.

Morgoth, Death, Massacre, Pestilence, Asphyx rajongóknak kötelezően beszerzendő anyag, nem is húzom tovább az időt, egy brutális nagy 10-es!

Kedvenc dalok: The Human Paradox, Tar and Feathers, A Flow So Greatly Macabre.

Kiadó: Transcending Obscurity Records
Kiadás éve: 2023
Stílus: Death / Thrash Metal
Web: facebook.com/lepercolonyband

Tracklist:

  1. The Human Paradox
  2. Perdition’s End
  3. The Surgical Undeadvors
  4. Tar and Feathers
  5. Rapture Addict
  6. Leper Colony
  7. A Flow So Greatly Macabre
  8. Flesh Crawl Demise
  9. Gruesome End

Pontszám: 10

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek