Lemezismertetők

NADER SADEK – Living Flesh

Kiadó: 

Weboldal: www.nadersadek.com

Kiadás éve: 2013

Stílus: Death Metal

Brief Sum: The introductory disc put to music, all the songs are played with the difference of Rusted Skin getting a drum solo.

 

Meglehetősen ritka, hogy egy zenekar debütáló lemezét követően, koncertanyaggal jelentkezzen. A Nader Sadek ezt tette, hiszen tavalyelőtti In The Flesh korongjuk után idén élő albummal rukkoltak elő.

Nader Sadek-ről annyit kell tudni, hogy egy művész, aki zenészeket –neves zenészeket, teszem hozzá gyorsan- gyűjtött össze, hogy filmzenét alkothasson koncepcióihoz. Ezen neves zenészek pedig nem mások, mint Steven Tucker basszusgitáros/énekes (ex-Morbid Angel, ex-Ceremony), Flo Mournier dobos (Cryptopsy) és Rune Eriksen, alias Blasphemer gitáros (ex-Mayhem, Aura Noir, Ava Inferi). Hozzájuk csatlakozott még Marcin Nowak, azaz Nowy basszusgitáros (ex-Vader, ex-Behemoth), így Tucker csak a vokálra koncentrál. A „főnök”, tehát Nader Sadek a koncepcióért, a design-ért, a rendezésért és a dalszerzésért felel, de Blasphemer és Tucker is kiveszi a részét a dalszerzésből. (Élőben Sean Frey gitáros és Carmen Simoes (Ava Inferi) énekesnő segíti ki őket). Lényegtelen, hogy állandó zenekarról vagy projectről beszélünk, hiába az impozáns névsor, ettől függetlenül (ennek ellenére) a zene lehet pocsék. Itt ilyenről azonban szó sincs, ugyanis a Morbid Angel ihlette death metallal nem lehet hibázni. Tulajdonképpen a bemutatkozó korong került megzenésítésre, a lemez összes dalát eljátsszák, annyi különbséggel, hogy a Rusted Skin-t dobszólóval spékelték meg. Amúgy ez volt a zenekar első fellépése, amelyre 2011. november 11-én került sor a new york-i Santos Party House-ban.

A  kiadvány kizárólag Nader honlapján keresztül szerezhető be.

SAMPLE:
YouTube link

Tracklist:

1. Re:awakening (live)
2. Nigredo in Necromance (live)
3. Sulffer (live)
4. Mechanic Idolatry (live)
5. Soulless (live)
6. Rusted Skin / Drum solo ( live)
7. Of this Flesh (live)
8. Re: exhaust (live)
9. Petrophilia (live)

Pontszám: 9

Kapcsolódó cikkek

Nader Sadek Interjú

Dr. Feelgood

NADER SADEK – The Malefic: Chapter III EP

Dr. Feelgood

Hot News: Nader Sadek – Video From Morphing Elite Metal Collective Now Playing

KMZ

Hot News: Nader Sadek Announces Canadian and European Dates

KMZ

Hot News: Nader Sadek Announces New York „Living Flesh” Exhibit + Documentary Screening, April 22nd at Santos Party House

KMZ

Hot News: Nader Sadek Live CD/DVD Living Flesh Now Streaming In Full

KMZ

Hot News: Nader Sadek Premiers Two Videos From DVD Portion Of „Living Flesh”

KMZ

Hot News – Season of Mist news: New Signing – Nothnegal – Dodecahedron – Nader Sadek

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek