Lemezismertetők

NECROPHOBIC – Death To All

Kiadó: Regain Records

Weboldal: myspace.com/necrophobic

Kiadás éve: 2009

Stílus: Death / Black

 

(scroll down for English Version)

 

Ismét itt a svéd death metal gépezet, hogy újabb csapást mérjen a Necrophobic rajongók egyre népesebb táborára. Sokan a mai közönségből még nem is éltek, vagy maximum a Miki manót hallgatták, mikor ez a banda már ontotta magából a sötét esszenciát. Ha valakinek nem is a kedvence ez a stílus, az állhatatosság érdemét akkor sem vitathatja el a zenekartól.

A Death to All lemezben nem lehet nagyot csalódni. A lemez alapja a jellegzetesen hideg, karcos északi hangzás. Gyors riffelés, rendkívül precíz és ötletes dobtémák, egyszerű, de ütős dallamok. Persze nem kell klisés death darálásra kell itt gondolni. Rengeteg ötletes váltás és breakdown van a számokban. Tobias Sidegård hangja erőteljes és meggyőző, tökéletesen gonosz ehhez a zenéhez.
A szövegek továbbra is abból a forrásból táplálkoznak, melyből már 20 éve .A számcímek feketén-fehéren elárulják, mire is készülhetünk: For Those who Stayed Satanic, Death to all, Celebration of the goat stb…

Jó látni, hogy egy ilyen múltú banda, mint a Necrophobic, még mindig tud szórakoztató és zeneileg ötletes produkciót csinálni.

——————–

ENGLISH VERSION:

Here comes the swedish death metal machine again to strike an ultimate blast to the fans which are continuously growing.
Some of them haven’t even lived yet or had listened to nursery rhymes, when Necrophobic have already poured this dark essence out from them.
Although some people don’t like this art of metal, they should admit the band’s essentials of steadfastness.

Death to All doesn’t cause disappointment. The the base of the sounding is typical nordic: fast, low riffs , precise and also technical drums, simple but also clever melodies.
Certainly, this isn’t a cliché death metal grinding. There are plenty of professional changes and breakdowns during a song. The growling of Tobias Sidegård is very powerful, convincing, and pretty much evil to this music. The lyrics have come from same black roots like 20 years ago. The titles clearly tell us everything about the content: For those who Stayed Satanic, Death to all, Celebration of the goat etc…

It’s very positive that a legendary band like Necrophobic still makes amusing and also musically professional and clever stuff like Death to All.

Tracklist:

1. Celebration of the Goat
2. Revelation 666
3. La Satanisma Muerte
4. For those who stayed Satanic
5. Temple of Damnation
6. The Tower
7. Wings of Death
8. Death to All

Pontszám: 8.5

Kapcsolódó cikkek

Necrophobic interjú

KMZ

NECROPHOBIC – In the Twilight Grey

Georgius

NECROPHOBIC – Dawn of the Damned

Georgius

Necrophobic Interjú

Georgius

Hot News: Necrophobic continue without Tobias Sidegård

KMZ

Hot News: Necrophobic premiere new track!

KMZ

Hot News: Necrophobic premiere lyric video!

KMZ

Hot News: New Necrophobic album detailed

KMZ

Hot News: Necrophobic issue official statement

KMZ

Hot News: Necrophobic release digital single of new song via Spotify!

KMZ

Morbid Angel, Necrophobic, Benighted, Nervecell – Koncertbeszámoló

Dr. Feelgood

Hot News – Necrophobic – Spawned by Evil EP to be reissued via Hammerheart Records

KMZ

Hot News – Season Of Mist Signs Necrophobic

KMZ

Necrophobic Interjú

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek