Lemezismertetők

ONSLAUGHT – Live Damnation

Kiadó: Candlelight Records

Weboldal: www.onslaughtfromhell.com

Kiadás éve: 2009

Stílus: Thrash Metal

 

(scroll down for English Version)

 

 

A 2007-ben kiadott Killing Peace lemez után, a banda úgy döntött, hogy rajongói táborát meglepi egy koncert lemezzel, amit idén július 20-án adnak ki. Meg kell hagyni igaz, hogy csak egy koncert lemezről van szó – aminek terjedelme egy átlagos album időtartamával ér fel – mégis tökéletesen tudja prezentálni a banda hatalmas pusztító erejét. A sok tagcserét megélt zenekar, gondosan összeállított műsorában, nem található semmi kifogásolni való, hiszen ugyanúgy játszanak a régi lemezeikről nótákat, mint ahogy a legutóbbi nagylemezükről. A közönség is teljesen együtt tombol a zenekarral.
Sy Keeler véleményem szerint jobban teljesít élőben, mint stúdió felvételen. A hangját jobban kiereszti, és a csapat tagjai gyorsabban is tekernek, mint a stúdióban felvett lemezeken. Persze kisebb nagyobb változtatásokat belecsempésztek a számokba, ami dicséretre méltó, de ugyanakkor kiemelném a számok közti átvezetőket, ami számomra legtetszetősebb formában a Destroyer of Worlds-nél mutatkozik meg!

A felvételek minősége tökéletes, mindent szépen ki lehet hallani. A gitárszólók zseniálisak, igazi thrashez illő improvizációkat hallhatunk egynéhány nótában. A korong címe is sok mindent elárul a koncerttel, annak helyével, és nevével kapcsolatosan, ugyanis a Damnation fesztiválon rögzítették a felvételeket.

Unatkozni nem fogunk, akárhogy is vesszük, hogy nem sorlemezről van szó. Tartalmas szórakozást fog nyújtani mindazon emberek számára, akik kedvelik a tekerős, zúzós, minőségi Trash Metalt! Onslaught rajongóknak pedig kötelező darab!

————————

ENGLISH VERSION:

After the 2007 release of the album Killing Peace the band decided to suprise the fans with a concert album, which is going to be released on 20 July. Though its just a live album, which is the same in lenght as a normal studio album, however it reflects perfectly the genuine destructive power of Onslaught. The band that has seen a couple of changes in the line-up presents an elaborated material in which thery play songs form their earlier albums as well as from their lates EP. The audience raves together with the band.
In my opinion Sy Keeler is betetr in live than in the studio, he unleashes his voice and the others are faster than in the studio albums. Of course the are some changes in the songs, which is great, but what i need to highlight are the linkings between the tracks, especially at the Destroyer of Worlds.

The quality of the record is perfect, everything is well audible. The guitar solos are amazing, there are real trash-like improvizations in some songs. The title of the album provides the date and place of recording, since it was made on the Damnation festival.

You cannot get bored, no matter that it is not the next studio album. It gives you full entertainment for those who like the storming, fast trash metal. It is a must for the Onslaught fans!

Tracklist:

1. Killing Peace
2. Let There be Death
3. Destroyer of Worlds
4. Metal Forces
5. Seeds of Hate
6. Demoniac
7. Burn
8. Power From Hell

Pontszám: 8

Kapcsolódó cikkek

Onslaught – 66Fucking6 (Official Video)

KMZ

Hot News: Onslaught, Blindead and Feastem confirmed for Brutal Assault

KMZ

Hot News: Onslaught – Lyric-Video „Chaos Is King“ available!

KMZ

Hot News: Onslaught release new album „VI” on September 20th!

KMZ

Hot News: Onslaught – „The Force“ to be re-released on November 30th!

KMZ

Hot News: Onslaught – European Tour Announcement September / October 2012!

KMZ

Hot News: Onslaught – UK Thrash Legends’ First North American Tour Begins Tonight

KMZ

Hot News – Onslaught: First Ever North American Tour Confirmed

KMZ

Hot News – Onslaught: to tour South America!

KMZ

Hot News – Onslaught: Scream For Violence UK & Ireland Tour

KMZ

Onslaught Interjú

Dr. Feelgood

ONSLAUGHT – Sounds Of Violence

Dehumanizer

Onslaught Interjú

KMZ

Onslaught, Eufobia, Kill With Hate, Tremor – Koncertbeszámoló

Necrofaust

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek