Lemezismertetők

THEATRE OF TRAGEDY – Last Curtain Call

Kiadó: AFM

Weboldal: http://www.theatreoftragedy.com/

Kiadás éve: 2011

Stílus: Gothic Metal

Brief Sum: An excellent material straight from the grave from these Gothic lords. You can watch and listen to it. It worth it, don’t miss the chance!

 

A kiváló norvég gótikus csapat utolsó utáni – ezúttal élő és dupla – CD-jét hallgattam meg behatóbban. A két CD-re 16 dal fért rá, mindkét korong 40 perc körüli. Sajnálattal nyugtáztam, hogy röviddel a nagykorúvá válás előtt tavaly, a zenekar 17. évében bejelentették, hogy nincs tovább. A mostani kiadvány szerint azonban a síron túl is van élet, sőt akár DVD-n is beszerezhető az anyag két ráadás számmal. Ezek a Lorelei és a Cassandra. Ha a DVD-t választjuk, akkor kapunk mellé egy CD-t is a 10 legjobb számmal.

Nagyon jó, telt a hangzás, több szám jobban szól, mint az eredeti stúdiófelvételen. Egyedül az éneket kellett szoknom. Ez pontosabban azt jelenti, hogy Nell hangja nagyon jól szól, beragyogja a teret, de a régi számokból hiányzik Liv csilingelése. Nell hangja a magasabb tartományokban – a Liv-vel felvett számokban – néha kezd nyávogásnak tűnni. Mindkét énekesnő jó a maga nemében, de más a hangjuk. A Nell-el készült számokkal semmi ilyen dilemmám nem volt. Valószínű, hogy egyszerűen túl sokszor hallottam már a korai lemezeiket és nekem úgy tökéletesek, ahogy születtek.

Remek búcsúajándékot állítottak össze a rajongóknak, érdemes beszerezni és emlékezni rájuk!

SAMPLE:
MySpace link

Tracklist:

CD 1
1. Hide And Seek
2. Bring Forth Ye Shadow
3. Frozen
4. Ashes And Dreams
5. A Rose For The Dead
6. Fragment
7. And When He Falleth
8. Venus
CD 2
1. Hollow
2. Storm
3. Image
4. A Hamlet For A Slothful Vassal
5. Fade
6. Machine
7. Der Tanz Der Schatten
8. Forever Is The World

Pontszám: 10

Kapcsolódó cikkek

Hot News: Theatre Of Tragedy – Album Re-Releases

KMZ

THEATRE OF TRAGEDY – Forever Is The World

Jillian

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek