Lemezismertetők

THOU ART LORD – Daemoniorum EP

A hellének földjéről származó, híres görög underground zenészekből álló Thou Art Lord hosszú idő után, idén szeptember 20-án újra biztató életjelet adott magáról egy 9 perces EP formájában, mely három kiválóan megkomponált éjsötét himnuszt tartalmaz „Daemoniorum” címmel ellátva.

Nos, lássuk, kik is a fentebb említett ismert black metal muzsikusok: The Magus/George Zacharopoulos – basszusgitár, vokál (Yoth Iria, The Magus, ex-Necromantia, ex-Principality Of Hell, hogy csak néhányat említsek), Necromayhem/Sakis Tolis – gitár (Rotting Christ, Sakis Tolis) és végül, de nem utolsósorban J. Maelstrom/Giannis Votsis – dobok (Caedes Cruenta, Embrace Of Thorns, Shadowmass, s még sok egyéb más).

A „Hades” című szerzeménnyel indítanak a görögök, gyors, dallamos, a különleges hellén black metal mozgalom minden esszenciájával. „The Black Halo” címet viseli a következő tétel, ahol Ashmedi a Melecheshből is meghívást kapott, mint vendégénekes. Végül a „Fire, Chaos and Doom” zárja méltóképpen ezt a pazar kis EP-t.

Néhány háttérinformáció még ehhez a kiváló, bár sajnálatosan rövid anyaghoz:

A zenét Sakis szerezte, The Magus pedig a szövegeket írta; George Emmanuel (Lucifer’s Child) rögzítette a pokoli kompozíciókat, és végezte el a keverést, s a masteringet a „Daemoniorum”-on, továbbá Maximos Manolis készítette el az ehhez a gonosz, feketefém muzsikához remekül illeszkedő borítót.

A fanatikus gyűjtők a görög The Circle Music-on keresztül tudják beszerezni vérvörös 7′ vinylen, s nem maradt más hátra, mint a pontszám, mely nem egyéb egy sötét dicsfénnyel övezett irgalmatlanul nagy 10!

Kiadó: The Circle Music
Kiadás éve: 2022
Stílus: Black / Death / Thrash Metal
Web: facebook.com/thouartlordofficial

Tracklist:

  1. Hades
  2. The Black Halo
  3. Fire, Chaos and Doom

Pontszám: 10

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek