Lemezismertetők

TURBOCHARGED – 7300 Days in Sodom (20:th Anniversary)

A Ronnie Ripper Olson énekes/basszusgitáros vezérelte Forshaga-ból származó svéd Turbocharged idén lett 20 éves. Ennek apropóján Ronniék  — hogy megörvendeztessék valami extrával az elkötelezett, die-hard rajongóikat — felvettek egy picivel több, mint két órás Turbocharged-mozit „7300 Days in Sodom” címmel, mely szeptember 11-én lett feltéve a horda hivatalos YouTube-csatornájára. A picivel több, mint két órás filmben a death metal punk old school trió a sztorizgatás mellett rögzített 17 videót, 20 feldolgozással.

Ronniék stílszerűen a Sodom:”Outbreak of Evil” klasszikusának átiratával indítanak, s mivel a Turbocharged a „Branded Forever” 2008-as demóján már játszott Sodom feldolgozást, nevezetesen az „Augesbombt”-ot — mely szerintem kegyetlenül jóra sikeredett — azt kell mondjam, ez is irgalmatlan jó lett. Amint már fentebb említettem, az ördögi trió rengeteget sztorizik a feldolgozott nóták között és természetesen a humor sem hiányozhat a visszatekintéseikből. Nem szeretném lelőni a poénokat előre, de annyit megemlítenék mindenképp, hogy többek között mesélnek a hatásaikról, kedvenc zenekaraikról/albumaikról, a banda kezdeteiről, s minden cover elé egy kisebb bekötő szöveg is elhangzik. Megvallom, számomra hamar elrepült a két óra, minden percét élveztem az elejétől a végéig, ahogy a feldolgozásokat, szintúgy a történeteiket is. A rövid beszámolóm végén a teljes tracklist-et felsorolom, így itt csupán az általam leginkább kedvelt átiratokat sorolnám fel:

The Exploited: „Fuck the USA”, Bathory: „The Return of Darkness and Evil”, Nihilist/Entombed: „Supposed to Rot”, Impaled Nazarene:„I am the Killer of Trolls” és a Venom:”Witching Hour”. Ezek mind bőszen odacsapnak a Turbocharged előadásában.

Akik eddig is kedvelték a csapat munkásságát és nem látták még eddig ezt a filmet, mindenképpen érdemes megnézniük teljes egészében. Ronnie Rippernek, Freddie Fisternek és Old Nicknek további újabb 20 éves pokoli zúzást kívánok, s mivel tudomásom van róla, hogy a svéd srácok új nagylemezen dolgoznak manapság, kíváncsian várom az elkövetkezendő Turbocharged-anyagot, mely, ismerve elkötelezettségüket a műfaj iránt, minden bizonnyal erősen odavág majd, ezenkívül nagyon bízom abban, hogy élőben is láthatom majd őket a közeljövőben.

Tracklist:

 1. Outbreak of Evil (Sodom cover)
 2. F**ck the USA (The Exploited cover)
 3. The Return of Darkness and Evil (Bathory cover)
 4. Skulls/Gag You with my C**k (The Misfits/Eat My Fuk cover)
 5. Supposed to Rot (Nihilist/Entombed cover)
 6. Them not Me (Motörhead cover)
 7. Under the Sign of the D-beat Mark (Dishammer cover)
 8. I’m the Killer of Trolls/Burn in Hell (Impaled Nazarene/Twisted Sister cover)
 9. Ronnie Wants War (Strebers cover)
 10. Made in Hell (Törr cover)
 11. King Vlad (The Meteors cover)
 12. Ilsa – Shewolf of the SS (At War cover)
 13. Anger (Thor cover)
 14. We are the Metal (Malignant Tumour cover)
 15. The Sign of Evil Existance (Rotting Christ cover)
 16. Black Fire (Sabbat cover)
 17. Buried Alive/Witching Hour (Venom cover)

Kapcsolódó cikkek

Turbocharged interjú

Georgius

TURBOCHARGED – Alpha Beast, Omega God

Georgius

TURBOCHARGED – Above Lords, Below Earth

Georgius

TURBOCHARGED – Apocalyptic

Georgius

Hot News: Turbocharged announces „Horns Over Europe” Tour!

KMZ

Hot News: Turbocharged’s Christ Zero Out Now

KMZ

Hot News: Chaos Records to Release Turbocharged’s „Christ Zero” September 2nd

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek