Premier

Across The Swarm – „Projections” albumpremier

Az olasz ACROSS THE SWARMProjections” című új albuma szeptember 4-én jelenik meg a Time To Kill Records kiadónál, de már most streamként meghallgatható a teljes lemez!

A Projections a fények és árnyak közötti utazás, viszont ahelyett hogy a közepén egyensúlyozol, folyamatosan kibillensz, megérintve szélsőséges csúcsokat és a lét tudatát. Sötét kompromisszumok útja ez, folyamatos keresés magadon belül és kívül, mely által minden mindig megújul, újjászületik és meghal egy kicsit, napról napra elfogadva az áldozatot ami az emberséggel jár.A Projections a második kiadvány az „Across The Swarm” albumból, amely hét lényegre törő és agresszív, groove mátrix által megtámogatott death metál dalával összehozza eddigi behatásainkat. Egy olyan tömör albumra törekedtünk, melyben a lineárisan felépülő dalok olyan tulajdonságokkal rendelkeznek amit nem feltétlen lehet a death metál jelzővel illetni. A felvétel (Domination Studio, San Marion, Olaszország), a mixelés és a masterelés (Steve Wright a Wrightway studióból, Baltimore, USA) a tiszta és éles hangzásra fókuszált, de egyúttal fontos volt megtartani egy meleg, emberi érzést.

„Projections” tracklist:

01. Monito
02. Knowing Became Doing
03. Projections
04. Own Life
05. The Friction
06. Waiting For The Hyenas
07. Motionless

A „Projections” eredetileg áprilisban jelent volna meg, de a koronavírus-járvány miatt a Time To Kill Records úgy döntött, hogy elhalasztja a megjelenést.

Az albumot Simone Mularoni és Simone Bertozzi készítette a Domination stúdióban (Rhapsody, Labyrinth, Gory Blister) és Steve Wright (Dying Fetus, Misery Index) végezte a keverést. Az albumon Raphael Saini (Iced Earth, Cripple Bastards) szerepel dobon.

Pre-orders:

https://timetokillrecords.bigcartel.com/products

https://acrosstheswarm-ttk.bandcamp.com/album/projections

Zenekari tagok:

Francesco A. Flagiello – Vokál
Marco Lambertini – Gitár
Luca Sammartino – Gitár
Mirco Diana – Basszusgitár

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek