Premier

Akiavel – „Frozen Beauties” videopremier

A francia Akiavel bemutatja az április 23-án megjelenő „Væ Victis” opusukról a „Frozen Beauties” című videoklipet.

Ölelje át az új death metal mestereket és második teljes hosszúságú albumukat, a „Væ Victis” -t! Az AKIAVEL egyenlő a death metal őrületével, és ezzel az új fejezettel könyörtelen rombolással és minden eddiginél nagyobb büntetéssel tér vissza.

A „Væ Victis” egy konceptalbum, amely az emberi psziché legsötétebb és legromlottabb tereit tárja fel. Az AKIAVEL tovább fejlesztette hangzását és szédítő káoszban emészti fel a hallgatót.

Auré énekes így kommentálja az albumot: „Az írásom elég rituális! Az Akiavel második albumának megírásához csak egy visszatartás, sok csalódás és sorozatgyilkosokról szóló story kellett…

Lenyűgöz a gyilkosok agya. Rengeteg könyvet olvastam ezzel a témával kapcsolatban. Ami magát az írást illeti, ez az életem része. Mindig sokat olvastam és írtam. Irodalmat tanultam. Nagyon szeretem Molière nyelvét.

Amikor egy dalt komponálok, szeretek egyedül lenni otthon. Old school vagyok, így nincs számítógépem. Csak egy ceruza és egy papír. Sok minden történik a fejemben és az érzéseimben, amikor úgy döntök, hogy egy témáról írok. Például amikor „COMRADE”-ot írtam, annyira a Tchikatilo borzalmaira koncentráltam, hogy amint befejeztem, a fiamat karomba vettem, nagyon szorosan megöleltem, ezerszer megcsókoltam, majdnem sírtam…

Témától függően, ha néha túlságosan megérint, néha időre van szükségem, mielőtt visszamerülnék egy másik dalra.

Az album CD-n jelenik meg, korlátozott kiadásban aláírt és számozott bakelitnyomással. Az előrendelések elérhetők ITT.

Track List:
1. Frozen Beauties (04:17)
2. Bind Torture Kill (03:32)
3. Zombie (04:11)
4. Needles From Hell (05:47)
5. Comrade (03:52)
6. Medium (03:48)
7. The Lady Of Death (03:30)
8. Pentagram Tattoo (03:18)
9. Mommy I’m Capable (03:18)
10: Matrimonial Advertisements (03:22)
Bonus: Burn (05:25)
Total: 0:42:40  

2018-ban Auré énekes, Chris gitáros, Butch dobos és Jay basszusgitáros egy olyan hangzást hoztak létre, amely kifejezetten modern, de nagyra értékeli a 80-as és 90-es évek régi Old-school Death Metal legendáit.

A zenekar mindig gyorsan készítette el a dalokat, decemberben kiadta első, saját nevű EP-jét. Ihletet merítve olyan zenekarokból, mint: Morbid Angel, Deicide, Obituary, Cannibal Corpse, Testament és Gojira, ez bemutatta védjegyük hangulatát: a Groove, a Thrash, a Black és az Old-school Death Metal keverékét, dallamos riffek érintésével.

A debütáló teljes hosszúságú album, a „V” gyors követés volt, 2020 februárjában jelent meg. Az olyan számok, mint a „My Lazy Doll” vagy a „The Witness”, zúzó riffekket, nyaktörő dobokkat és koponyatörő gutural vokált ad a death metal egyik legdinamikusabb frontnőjének jóvoltából.

Ezek a kiadványok, valamint a francia zenei élet hírneve, világszerte felhívták a rajongók és a nagy média figyelmét. A zenekart több neves márka szponzorálja (Darius Guitarz. Dominger Pickups USA, SP Custom, Skull Strings, ProOrca dobverők), és az egyedi Lalite dobok támogatják. Emellett debütáló albumukat, a “V” -et, a Metal Injection 2020-ban a legjobb földalatti metal albumnak választotta.

És most, csak egy évvel később, az AKIAVEL visszatért!

Akiavel
Auré: Vokál
Chris: Gitár
Jay: Basszusgitár
Butch: Dob

https://akiavel.com/
https://www.facebook.com/Akiavel
https://www.instagram.com/akiavel/
https://twitter.com/AkiaveL
https://open.spotify.com/artist/14M2CyExjuwWrJlJGYvg6T
https://www.youtube.com/channel/UCY52nn6ZxtfjlxYTPDWjSvA

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek