Premier

Alchimia – „Assenza (Memory)” track stream

Az ALCHIMIA nevű mediterrán Atmospheric Post Metal csapat „MUSA” címen debütáló albumának új dala, az „Assenza (Memory)” meghallgatható.

A Sorrento-i félszigetről származó olasz Emanuele Tito elbűvölő és érzelmes egyfős zenei projektje alkotója legmélyebb lelki zugaiból tör elő, és hazájának melankolikus mediterrán hangulatára fókuszál.
A távollét, mint a spirituális önvizsgálat egy formája a belső én megtisztulásához vezet, a sziréni háttér pedig tovább fokozza a hallgatói élményt a düh és a románc, valamint a dráma és a költészet kettősségével.

Emanuele Tito így nyilatkozott: „A „Távollét” az az emlék, mely valamilyen hiányolt dologhoz köt minket, számomra pedig valóban egy inspiráló „Múzsa” volt az album írása során.

Ez az érzés mindenképpen nagy befolyással volt a szülőföldemről alkotott személyes képem kialakításában, melyet többnyire a természete és a kultúrája szépsége miatt ismernek, és kevésbé sötét és melankolikus hangulata miatt.
Átélni a gyötrelmet, mely segített megtalálni belső békémet…

Az „Assenza (Memory)” a nagyszerű „Musa” album második dala, mely 2017. április 21-én jelent meg.
Nézd meg itt: https://goo.gl/Mq8qv6

Különleges vendégzenész David Folchitto (Stormlord) dobokon, Fabio Fraschini (Novembre) basszuson és Gianluca Divirgilio (Artic Plateau) ghost gitáron.

A felvételek és a mastering a PlayRec Stúdióban (Novembre, Artic Plateau, Rome in Monochrome) készültek Fabio Fraschini és Gianluca Divirgilio által.
Keverés: Gianluca Divirgilio.

A hivatalos track stream videó Giulian (Scuorn, Nahemia) produceri munkáját dícséri (Cult Of Parthenope Promotion).

Az Alchimia bemutatkozó albuma, a „Musa” már elérhető a Buil2Kill Records/Nadir Music gondozásában.

FACEBOOK: https://www.facebook.com/alchimia0
OFFICIAL STORE: https://www.alchimiaband.bigcartel.com
BANDCAMP: https://www.alchimia.bandcamp.com
YOUTUBE: https://goo.gl/phv5ua

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek