Premier

Altarage – Fold Eksis (official premiere)

Az ALTARAGE pontosan azt hozza, amit az őket körülvevő underground zsongás ígér. Második teljes albumuk, az „Endinghent” csak úgy tobzódik a sötét és disszonáns death metál dühben, mely kapásból gonosz gondolatokat ébreszt hallgatója elméjében. Megzabolázhatatlanul lélekzúzó hangzásuk a gyengébb elméket egyenesen félelembe taszítja.

Keveset tudni erről a titokzatos death metál kollektíváról azon kívül, hogy Bilbao-ból valók, mely Spanyolország baszk részének legnagyobb városa. 2015-ben az ALTARAGE kiadott egy demót egyszerűen megjelenésének évét adva címnek: „MMXV” – az anyag feszült érdeklődést keltett az extrém metál színtérben az egész világ körül. A kiadványt 2016-ban a „NIHL” néven debütáló első teljes lemezük követte, mely pozitív visszhangot kapott kritikusoktól és rajongóktól egyaránt.

Az ALTARAGE most visszatért, hogy könyörtelenül a rémálmok és kifacsart jelentések éjsötétjébe rántson. Az „Endinghent” saját szavaikkal élve a végzet gyermekeit hívja a teljes semmi elérésére. Üdv a szonikus sötétség új dimenziójában.

Tracklist:

1. Incessant Magma (5:58)
2. Spearheaderon (3:56)
3. Cataclysmic Triada (3:33)
4. Fold Eksis (3:03)
5. Rift (4:56)
6. Orb Terrax (4:06)
7. Weighteer (6:31)
8. Barrier (4:38)

Altarage
Endinghent
Megjelenés: 2017. október 13

Elérhető formátumok:
Digipak CD
Vinyl LP különböző színekben

www.altarage.com
www.facebook.com/Altarage
www.facebook.com/seasonofmistofficial

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek