Altarage – Fold Eksis (official premiere)

Print Friendly, PDF & Email

2017. aug 16, 16:00 :

Az ALTARAGE pontosan azt hozza, amit az őket körülvevő underground zsongás ígér. Második teljes albumuk, az „Endinghent” csak úgy tobzódik a sötét és disszonáns death metál dühben, mely kapásból gonosz gondolatokat ébreszt hallgatója elméjében. Megzabolázhatatlanul lélekzúzó hangzásuk a gyengébb elméket egyenesen félelembe taszítja.

Keveset tudni erről a titokzatos death metál kollektíváról azon kívül, hogy Bilbao-ból valók, mely Spanyolország baszk részének legnagyobb városa. 2015-ben az ALTARAGE kiadott egy demót egyszerűen megjelenésének évét adva címnek: „MMXV” – az anyag feszült érdeklődést keltett az extrém metál színtérben az egész világ körül. A kiadványt 2016-ban a „NIHL” néven debütáló első teljes lemezük követte, mely pozitív visszhangot kapott kritikusoktól és rajongóktól egyaránt.

Az ALTARAGE most visszatért, hogy könyörtelenül a rémálmok és kifacsart jelentések éjsötétjébe rántson. Az „Endinghent” saját szavaikkal élve a végzet gyermekeit hívja a teljes semmi elérésére. Üdv a szonikus sötétség új dimenziójában.

Tracklist:

1. Incessant Magma (5:58)
2. Spearheaderon (3:56)
3. Cataclysmic Triada (3:33)
4. Fold Eksis (3:03)
5. Rift (4:56)
6. Orb Terrax (4:06)
7. Weighteer (6:31)
8. Barrier (4:38)

Altarage
Endinghent
Megjelenés: 2017. október 13

Elérhető formátumok:
Digipak CD
Vinyl LP különböző színekben

www.altarage.com
www.facebook.com/Altarage
www.facebook.com/seasonofmistofficial

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Ezt a cikket eddig 366 alkalommal tekintették meg.

Hasonló Bejegyzések

Megosztás

Szólj hozzá!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..