Premier

Anciients – Ibex Eye (Official Premiere)

Olyan albumot akarsz, ami egyszerre zúdít rád tűzforró rockot és ízletes súlyosságot? A „Voice of the Void” pontosan ez a kiadvány. Zseniális riffek elsöprő lavináját zúdítja a hangfalaidra, meghajtva mindezt egy eszeveszetten dobogó ritmusszekcióval. A vancouveri ANCIIENTS nem tököl töltőszámokkal és egy helyben toporgással, hanem elejétől a végéig headbangre rángatja a fejeket.

Második művük, a „Voice of the Void” a 2013-ban megjelent „Heart of Oak” nagyszabású ígéreteit váltja valóra. A kritikusok által is elismert debütáló albumukban is ott volt már a kényelmes flow, a tölgyfahordóban érlelt whisky masszív és gyönyörűen sötét tónusa és a megbabonázó dalszerzés – az új lemez pedig ezt az egyedi receptet exponenciálisan felturbózta.

Az ANCIIENTS zenei tudása magasabb szintre emelkedett, és még beljebb merészkedett sajátos muzikális világukba, ami miatt nehéz különösebb gondolkodás nélkül az olyan testvéri bandákhoz hasonlítani ezeket a kanadai srácokat, mint a MASTODON, KYLESA, BARONESS, THE SWORD, vagy éppen a HIGH ON FIRE. Csak maguk a tökélyre vitt vokális párbajok a tiszta énekhang és a torokból jövő hörgés között elegek lennének a lemez folyamatos feszültségének és erős dinamikájának fenntartására. A ropogós riffek azonban ellensúlyozzák mindezt, így teremtve meg a megfelelő hangzást.

Az ANCIIENTS 2009-ben alakult az ex-3 INCHES OF BLOOD tag, Aaron „Boon” Gustafson basszusgitáros által, akit a nagyszerű gitáros-énekes duó, Kenneth Paul Cook és Chris Dyck kísér. Mikey Hannay dobos hozza az összetett és mégis dübörgően erőteljes ritmusmintákkal dúsított dobszólamokat. 7”-es EP-jük, a „Snakebeard” (2011) kiadása után a srácok meghívást kaptak a HIGH ON FIRE, GOATWHORE, BORIS, és a THREE INCHES OF BLOOD együttesekkel való fellépésre. Az elismert „Heart of Oak” kiadását még több turné és fesztivál követte, az ANCIIENTS pedig készen áll karrierjük következő nagy ugrására. A „Voice of the Void” az elmédre hajt!

www.facebook.com/anciientsriffs
www.facebook.com/seasonofmistofficial
http://smarturl.it/AnciientsVotV

Kapcsolódó cikkek

Anciients – Roadburn audiostream

KMZ

Anciients – Dob playthrough stream

KMZ

Hot News: Anciients are rocking Europe!

KMZ

Hot News: Anciients streaming new record „Heart of Oak!”

KMZ

Hot News: Anciients stream new song „Faith and Oath!”

KMZ

Hot News: Season of Mist news – Warbeast, Anciients, Chaostar, Disperse

KMZ

Hot News: Season of Mist news – Anciients, Kylesa, Hell Militia, Koldbrann, Septicflesh

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek