Premier

Avarice – „Between The Trenches” videópremier

Az új AVARICE videó, a „Between The Trenches” folyamatos intenzitással, a háború kegyetlenségét és brutalitását mutatja be mind a hangzásban, mind a szövegben.

A Chris Kreutzfeldt (Cabal, Ghost Iris, Møl) által producált „Between The Trenches” egy erőteljes old-school death/thrash szám, amilyet már régen nem hallottál.

Az Avarice hosszabb pihenő után 2021-ben indult újra és ebben az évben jelent meg a „Reborn in Blood” című EP is. A kislemez elképesztően jó fogadtatásra talált mind a rajongók, mind a kritikusok körében, ami elvezette őket az UPRISING! Recordshoz.

Az „Avarice” című album hűen tartja azt, amit a banda mindvégig ígért: a kegyetlen és brutális hangzás kompromisszumok nélküli bemutatását. Kétségtelen, hogy a zenekar debütáló albuma hamarosan egy modern dán metal klasszikusnak számít majd, amelynek minden lemezgyűjteményben ott a helye.

Az „Avarice” LP-n (fekete bakelit, 300 példányra limitálva) és digitális formátumban jelenik meg a UPRISING! Records gondozásában 2023. június 6-án.

Felállás:
Anders Sinding – ének
Jens H. – gitár
Troels Rasmussen – gitár
Emil Stephansen – basszusgitár
Troels Lund-Sørensen – dobok

Digital single: https://orcd.co/ava-bet

Webshop: https://bit.ly/avar-lp

Web:

http://www.avarice.dk/

https://www.facebook.com/avaricedk

https://www.instagram.com/avaricedk/

https://open.spotify.com/artist/01wgkirkdbc9thhxqs8k0b

https://music.apple.com/us/artist/avarice/1556081542

https://merchcity.com/shop/avarice/

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek