Premier

Chronicle – Terrorform (lyric video) premier

Éhesen és dühösen, mint a vadászó farkasok, a CHRONICLE a „Terrorform” című dallal indítja új albumának promóciós körét, amely megmutatja, hogy a dánok milyen potenciállal rendelkeznek 2023-ban. Az új Chronicle szám egy halálos adag technikás dallamos death metal.

Idén májusban jelenik meg a Chronicle új albuma. A Frederikshavnban (Dánia északi részén) élő négyes harmadik albumát Tue Madsen vette fel és az Antfarm stúdióban (Hatesphere, Moonspell, Mnemic, stb.) keverte és masterelte. 

„”Where Chaos Thrives” messze a Chronicle eddigi legambiciózusabb albuma” – nyilatkozta Lars Bo Nepper gitáros és énekes. „Arra törekedtünk, hogy egy olyan albumot hozzunk létre, amely egyszerre mutatja be az eddigi legtechnikásabb zeneiségünket, ugyanakkor az eddigi legösszetettebb munkánknak is tekinthető. A zene, a dalszövegek és az artwork mind azt a célt szolgálják, hogy egy egészet alkossanak, ahol az album minden különböző eleme támogatja a lemez központi témáját – az emberiség közelgő pusztulását, saját ökoszisztémánk pusztulása miatt„.

A „Demonology” folytatása (amely 2020-ban jelent meg a Mighty Music gondozásában) Sam Nelson (Allegaeon, Pile Of Priests, Wayfarer, stb.) által tervezett borítót kap, várhatóan kilenc számot tartalmaz majd, CD, bakelit és digitális formátumban lesz elérhető. A megjelenés májusra van kitűzve.

Tagok:

Lars Bo Nepper – gitár/ének

Sebastian Skousgaard – gitár

Jacob Wammen – basszusgitár/vokál

Jari S. Holopainen – dobok

Digital single:

https://bfan.link/terrorform

Web:

https://www.facebook.com/chronicleofficialband

https://www.instagram.com/chronicledk/

https://open.spotify.com/artist/3dhbq6po6mb8e7wlzrjocm?si=2_eup4ogr1adzp8nwledbw

https://music.apple.com/us/artist/chronicle/1498519104

https://chroniclemetal.bandcamp.com/

Kapcsolódó cikkek

Chronicle – “Where Chaos Thrives” videópremier

KMZ

Chronicle – „They Have Returned” videopremier

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek