Premier

Chronicle – “Where Chaos Thrives” videópremier

A „Where Chaos Thrives”, a dán melodeath zenekar, a CHRONICLE új kislemeze, amely a májusban megjelenő albumuk záródala és egyben címadó dala is. A lemez gerincét képező tematikus koncepció elkerülhetetlen lezárása és egyben végső búcsú az emberiségtől.

„Ide tart a világunk, ha nem változik valami alapvető dolog abban, ahogyan ezen a bolygón élünk” – kommentálja a zenekar a dalt. „Ha nem cselekszünk, a Föld egy olyan hellyé válik, ahol nem marad fenn emberi élet, és csak a káosz virágzik. Zeneileg a dal összetett, sok csavarral és fordulattal, zúzósabb résztől a melankolikus akusztikus gitárokkal tarkított záró szakaszáig”.

2023 sok mindenről lesz ismert. És mindezek közül az az apró „részlet”, ami a CHRONICLE harmadik nagylemeze, a „Where Chaos Thrives” lesz, valószínűleg őrületbe fogja hozni a melodikus/technikás death metal rajongókat. A lemez a brutalitás és a technikásság új szintjére emeli a fiatal dánok hangzását, amit a Tue Madsen (Meshuggah, The Haunted, The Black Dahlia Murder) által végzett kiváló produkció, keverés és mastering még tovább fokoz. A Samuel Nelson (Allegaeon, First Fragment, Vale Of Pnath) által készített artworkkel a „Where Chaos Thrives” minden hozzávalót tartalmaz a megfelelő mennyiségben, hogy egy death metal támadás legyen.

A Chronicle hangzása a dallamos death metal és a thrash elemek kegyetlen kombinációja. Villámgyors dobok, szárnyaló szólók és fülbemászó gitárharmóniák a legfontosabb összetevői ennek a kemény koktélnak. A zenekar energikus élő koncertjei igazi szenvedélyről árulkodnak, és a zenekar minden tagja eltökélt abban, hogy minden fellépést egyedivé és energikussá tegyen. A Chronicle már játszott szerte Dániában, beleértve az ország legjobb metal rendezvényeit és fesztiváljait, és német területre is elmerészkedett.

Készüljetek fel a „Where Chaos Thrives” death metal elsöprő szeleire, egy igazi extrém metal remekműre, amire még évekig emlékezni fogtok.

A „Where Chaos Thrives2023. május 19-én jelenik meg LP-n (fekete bakelit, 300 példányra limitálva), CD-n és digitális formátumban a Mighty Music gondozásában.

Tagok:

Lars Bo Nepper – gitár/ének

Sebastian Skousgaard – gitár

Jacob Wammen – basszusgitár/vokál

Jari S. Holopainen – dobok

Digital single:

https://bfan.link/where-chaos-thrives

Web:

https://www.facebook.com/chronicleofficialband

https://www.instagram.com/chronicledk/

https://open.spotify.com/artist/3dhbq6po6mb8e7wlzrjocm?si=2_eup4ogr1adzp8nwledbw

https://music.apple.com/us/artist/chronicle/1498519104

https://chroniclemetal.bandcamp.com/

Kapcsolódó cikkek

Chronicle – Terrorform (lyric video) premier

KMZ

Chronicle – „They Have Returned” videopremier

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek