Premier

Crawling Chaos – „Ishnigarrab, Or The Awful Offspring Of The Goat” (Lyric Video) premier

Az olasz death metalt játszó CRAWLING CHAOS 2020. november 20-án kiadja új „XLIX” albumát a Time To Kill Records-on keresztül.

Az „XLIX” egy koncept album, amely a „The Prince” alapján készült, Niccolò Machiavelli által a XVI. században írt híres könyvből, a neves olasz producer, Simone Mularoni készítette.

A trónhoz és teljhatalomhoz vezető útja során a Herceg, a legfelsőbb uralkodó, ráerőlteti akaratát a világra, hogy létrehozzon egy idilli Utópiát. A káoszt renddel felváltani akaró megszállottsága és elkövetett szörnyűséges tettei azonban csak óramű pontossággal végrehajtott lépések, melyeket valaki – vagy valami – irányít a kozmikus sakktábla széléről. Az ismeretlen visszhangzik belőle, hallja az Ő hangját legbelül… mindenki Shub Niggurath gyermeke.

A CRAWLING CHAOS-t az olaszországi Emilia-Romagna városában, Riminiben alapították. 2009 januárjában a zenekar kiadta első, otthon felvett EP-jét, a „Goatsuckers” -t. Az EP sok pozitív kritikát kapott a metal médiától, elsősorban promóciós célokra készült.

A következő években a zenekar mélyen belemerült az új zene írási folyamatába. 2012 decemberében a zenekar felvette első teljes hosszúságú „Repellent Gastronomy” -ját a Domination Studios-ban. A lemezt Simone Mularoni készítette és keverte össze, 2013 novemberében jelent meg a Memorial Records kiadónál.

A „Repellent Gastronomy” nagyszerű fogadtatása, a sok nemzetközi metal weblap által dicsért mű nyomán fellendült az együttes élő tevékenysége: 2013 és 2016 között a CRAWLING CHAOS tucatnyi koncertet játszott szerte Olaszországban, támogatva a nemzetközi fellépéseket, például a Suffocation, The Monolith Deatchult, Havok, Skeletonwitch, Hideous Divinity, Necrosy, Dark Lunacy és még sok más zenekarokkal.

2019 decemberében a zenekar újból belépett a stúdióba, hogy felvegye második teljes hosszúságú „XLIX” című albumát, amelyet Machiavelli hírhedt könyvéből, a „The Prince” -ből ihletett. A lemezt ismét Simone Mularoni készítette.

„XLIX” tracklist:

01. My Golden Age
02. The Prince Is Here
03. Block And A Bloody Knife
04. 49th, Or The Law Of Desperation
05. Ishnigarrab, Or The Awful Offspring Of The Goat
06. Covered In Debris
07. Doom Of Babylonia

Tagok:

Manuel Guerrieri – “MG” – gitár, vokál
Andrea Velli – “Shub” – gitár, háttérvokál
William Leardini – “Will” – basszusgitár
Edoardo Velli – “Yog” – dob

facebook.com/crawlingchaosit
crawlingchaos.bandcamp.com

Kapcsolódó cikkek

Crawling Chaos – Koncertbeszámoló

Krol

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek