Premier

Defiled – „Conspiracy” dalpremier

A DEFILED úgy tör előre, akár egy fémes kéregben fénylő tech death rémálom. A tokiói death metál szamurájok hangzása nyersebb, mint egy még mindig harapós cápasushi. Ötödik nagylemezük, a „Towards Inevitable Ruin” legalább annyira hozza a gutter punk low-fi gyártását, mint amennyire extrém metál a projekt. Azonban miután megpörgettük párszor ezt a szörnyeteget, a látszólagos szilánkok elkezdenek összeállni – kezdve egy fülbemászó riffel vagy reszelős hörgéssel, az egyes elemek különös csúccsá összeállva elkezdenek utat törni maguknak az agyunkba.

A „Towards Inevitable Ruin” nem csillogó és szép, nem színleli magát, és nincs is csontjáig csupaszítva. A DEFILED mindenképpen mesztelen brutalitást tár elénk.

Ezúttal a japánoknak „csupán” öt évébe tellett elhozni az elismert „In Crisis” (2011) folytatását, mely nyolc évvel követte a banda nemzetközi berobbanását jelző 2003-as „Divination” lemezt. A DEFILED már két évvel megalakulása után, a saját költségvetésből megalkotott 1994-es „Defeat of Sanity” EP-vel felkúszott Ázsia death metál színterének tetejére. A Tokióban alakult csapat hamar integrálta őrült metropoliszuk brutális és technológiai aspektusait zenéjébe. Első albumuk, az 1999-es „Erupted Wrath” a műfaj legendás alakja, Jim Morris által lett keverve a floridai Tampában, aki később kivette részét az „Ugliness Revealed” (2001) és „Divination” nagylemezek munkálataiból is. A srácok olyan extrém metál legendák számára melegítették már be a közönséget, mint a CANNIBAL CORPSE vagy a MORBID ANGEL, és többek között együtt turnéztak az INCANTATION és a MAYHEM bandákkal is. A DEFILED legutóbb egész Ázsiát átívelő death metál küldetésre indult, ahol eljutottak olyan ritkán felrázott helyekre is, mint India, Bangladesh, Mongólia és Nepál.

A DEFILED igazi robbanással tér vissza. A „Towards Inevitable Ruin” nem a gyengéd lelkűeknek való könnyed hallgatás, de ha esélyt adsz neki, nem fogsz csalódni!

Megjelenés: 2016. július 8.

Elérhető formátumok:
Digipak CD
Nyitható tokos vinyl (fekete és színes)

Tracklist:

1. Subversion
2. Cauterized
3. Doomsday
4. Conspiracy
5. Force And Obedience
6. Shadows Hands
7. Fear From Above
8. Scapegoat
9. Debunked
10. One World
11. Silent But Ongoing
12. Towards Inevitable Ruin

Felállás:
Shinichiro Hamada: vokál, gitár
Yusuke Sumita: gitár
Hiroaki Sato: basszusgitár
Keisuke Hamada: dob

www.facebook.com/defiled
www.facebook.com/seasonofmistofficial
http://smarturl.it/DefiledRuinShop

Kapcsolódó cikkek

DEFILED – The Highest Level

Herczeg Frigyes

DEFILED – In Crisis

Menegroth

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek