Premier

Deströyer 666 – „Hymn to Dionysus” dalpremier

A DESTRÖYER 666-nak semmit sem kell bizonyítania. A banda eredetileg a BESTIAL WARLUST gitárosa, KK szóló projektjeként indult 1994-ben Ausztráliában, mára pedig négy befolyásos és elismert albumot adott a világnak, melyek bebetonozták hírnevüket a metál szcénában.
Legújabb lemezük, a ’Wildfire’ most ütős ökölként csattan az arcunkon. Kilenc súlyos himnusz magából a metál esszenciájából gyúrva. Semmi core, semmi post, semmi hülyeség – egyszerűen csak eget rengető számok. Mindegyik track durván és ércesen szól, mindezek mellett pedig intelligens hangszerelést és masszív hangzást villantanak.
Az „old school” jellemzés egy ideig helytálló, de csak a szimpla nosztalgiába való süppedés előtt. a DESTRÖYER 666 nem egy rakás kölyök akik a ’80-as évet próbálják utánozni, hanem egy olyan csapat, mely a műfaj ezen aranykorában már magáénak tudhatta a metált.

Debütáló, „Unchain the Wolves” (1997) című albumukkal hamar a nemzetközi figyelem középpontjába kerültek. A következő csapás a még ütősebb „Phoenix Rising” (2000) volt, mely idején az ausztrálok Európába jöttek, hogy jobban kielégíthessék az egyre éhesebb turné- és fesztiválközönségeket. Több tagcsere után 2002-ben jelent meg „Cold Steel… For an Iron Age” című lemezük, mely újfent vihart kavart a színtéren. Ezután csend következett, melyet részben az iparban való kiábrándultság okozott. 2009-ben azonban újabb csúcsokat értek el „Defiance” néven megjelenő albumukkal.

A KK körül csoportosuló banda most pedig ránk zúdítja „Wildfire” című lemezét, melynek kilenc izzó trackje lángoló farkasok falkájaként ront ránk. A DESTRÖYER 666 a metál legjavát hozza – töretlen és visszakozást nem ismerő lelkek által acélozva. Nincs megalkuvás!

Tracklist:

1. Traitor
2. Live And Burn
3. Artiglio Del Diavolo
4. Hounds At Ya Back
5. Hymn To Dionysus
6. Wildfire
7. White Line Fever
8. Die You Fucking Pig!
9. Tamam Shud

www.facebook.com/destroyer666page
www.facebook.com/seasonofmistofficial
http://smarturl.it/Destroyer666Shop

Kapcsolódó cikkek

A Season of Mist újra leszerződött a Deströyer 666 bandával

KMZ

Hot News: Seaons of Mist news – The Cacualties, Engel, Hell Militia, Deströyer 666, Khonsu

KMZ

Hot News: Seaons of Mist news: War From A Harlot’s Mouth, Deströyer 666, Watain

KMZ

Hot News – Season of Mist news: Drudkh – Deströyer 666 – Cynic – Kells – Nothnegal

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek